به گزارش ماجرانیوز،ر شرکت شاپرک در اسفند ۱۴۰۳ از سهم شرکت های پرداخت از مبلغ و تعداد تراکنش ها نشان می دهد که پرداخت الکترونیک سپهر ۳٫۵۵ درصد تعداد و ۵٫۶۳ درصد کارتخوان فروشگاهی، ۱٫۳۷ درصد تعداد و ۶٫۴۵ درصد مبلغ تراکنش اینترنتی را به خود اختصاص داده است.
همچنین سهم پرداخت الکترونیک سپهر ۳٫۳۶ درصد تعداد و ۵٫۸۸ درصد مبلغ تراکنش های خرید، ۱٫۶۴ درصد تعداد و ۲٫۴۴ درصد مبلغ تراکنش های پرداخت قبض و خرید شارژ، ۴٫۵۲ درصد تعداد تراکنش های مانده گیری بوده است.
پرداخت الکترونیک سپهر با ۶٫۶۵ درصد سهم از تعداد کارتخوان فروشگاهی، ۶٫۸۲ درصد اینترنتی و ۰٫۲۲ درصد موبایلی، در ابزارهای پذیرش سهم داشته است.
سهم شرکت های پرداخت
شرکت به پرداخت ملت با ۲۰٫۱۶ درصد، شرکت پرداخت الکترونیک سامان با ۱۹٫۶۴ درصد، پرداخت الکترونیک سداد ۱۴٫۱۳ درصد، تجارت الکترونیک پارسیان ۱۰٫۳۵ درصد، پرداخت الکترونیک سپهر ۵٫۸۲ درصد، فراپردازان آروند امید ۱٫۱۷ درصد، از کل مبلغ تراکنش ها حضور فعال در بازار داشته اند.
همچنین در تعداد تراکنش ها نیز، شرکت پرداخت الکترونیک سامان با ۲۰٫۸۲ درصد، به پرداخت ملت با ۱۸٫۸۲ درصد، تجارت الکترونیک پارسیان ۱۲٫۴۱ درصد، فراپردازان آروند امید ۷٫۹۵ درصد، پرداخت الکترونیک سداد ۷٫۷۲ درصد، پرداخت الکترونیک سپهر ۳٫۳۳ درصد، از کل تعداد تراکنش ها حضور فعال در بازار تراکنش ها داشته اند.
۶٫۶۵ درصد از تعداد کارتخوان فروشگاهی و ۶٫۸۲ درصد اینترنتی در اختیار پرداخت الکترونیک سپهر استلازم به توضیح است که برخی شرکتها با بازتعریف بعضی از کارتخوانهای فروشگاهی خود به عنوان ابزار پذیرش اینترنتی، سعی در تسهیل انجام خدمات پرداخت کارت از طریق نرم افزار موبایلی خود و بر بستر اینترنت مینمایند. ابزارهای پذیرش فوق این امکان را برای مشتریان فراهم میکند تا با استفاده از نرم افزار این شرکتها بر روی موبایل، اقدام به دریافت QRCode پذیرنده نموده و به آسانی پرداخت بدون کارت خود را با وارد کردن اطلاعات رمز دوم و ۲CVV انجام دهند.
در مجموع شرکتهای “پرداخت الکترونیک سامان”، “به پرداخت ملت” و “تجارت الکترونیک پارسیان” بیشترین سهم از تعداد تراکنشهای کارتخوان فروشگاهی را در اکثر استانهای کشور داشته اند. شرکت “پرداخت الکترونیک سامان” و “به پرداخت ملت” تقریبا در اکثر استانها، با اختلاف نسبت به سایر شرکتها از تراکنشهای کارتخوان فروشگاهی پشتیبانی مینمایند.
شرکت به پرداخت ملت با “یک” پله صعود در جایگاه “نخست” قرار گرفت.شرکت پرداخت الکترونیک سامان با “یک” پله نزول در جایگاه “دوم” قرار گرفت. از نظر تعدادی نیز شرکت فراپردازان آروند امید با “یک” پله نزول در جایگاه “پنجم” قرار گرفت.
شرکت “به پرداخت ملت” در هر دو ابزار پذیرش اینترنتی و موبایلی به ترتیب با کسب ۳۷٫۷۷ و ۴۶/۴۶ درصد از سهم بازار، دارنده ی بالاترین سهم در بازار میباشد.
اثربخشی ابزار پرداخت شرکت ها
در اسفند ماه شرکت های “فراپردازان آروند امید”، “پرداخت الکترونیک سامان”، “به پرداخت ملت”، “تجارت الکترونیک پارسیان” و “پرداخت الکترونیک سداد” به رقمی بالاتر از یک در شاخص اثربخشی دست یافته اند.
دارا بودن عدد بالاتر از یک در شاخص اثربخشی به این معناست که جذب تراکنش های این شرکت ها بر روی کارتخوان ها بیشتر از سهم تعداد کارتخوان هایشان از کل کارتخوان های کشور بوده است. به عبارت دیگر نحوه توزیع کارتخوان های فروشگاهی این شرکت ها به گونه ای بوده که در جذب بیشتر تراکنش ها به نسبت سایر شرکت ها موفقتر عمل نموده اند.
بیشترین تغییر در میزان شاخص اثربخشی کارتخوان های فروشگاهی فعال سیستمی در اسفند ماه ۱۴۰۳ نسبت به ماه گذشته در شرکت “فراپردازان آروند امید” با ۰٫۳۳۴واحد کاهش گزارش میشود. این امر به دلیل کاهش سهم تعداد تراکنش ها و کاهش تعداد ابزار کارتخوان فروشگاهی آن ارزیابی میشود.
در شاخص اثربخشی کارتخوان های فروشگاهی تراکنشدار همانند ماه گذشته شرکت های “فراپردازان آروند امید”، “پرداخت الکترونیک سامان”، “به پرداخت ملت”و “تجارت الکترونیک پارسیان” به عددی بالاتر از یک دست یافته اند. بالاترین تغییر در شاخص اثربخشی کارتخوان فروشگاهی تراکنشدار نیز در شرکت “فراپردازان آروند امید” با کاهش ۰٫۳۲۵ واحدی مشاهده میشود. چرا که سهم تعداد تراکنش های کارتخوان فروشگاهی کاهش و سهم تعداد ابزار کاهش داشته است.
دستیابی به عدد بالاتر از یک در شاخص اثربخشی کارتخوان های فروشگاهی تراکنشدار، بدین معناست که جذب تراکنش های این شرکت ها بر روی کارتخوان های تراکنشدار بیشتر از سهم تعداد کارتخوان هایشان از کل کارتخوان های تراکنشدار کشور بوده است
شرکت های “به پرداخت ملت”، “پرداخت الکترونیک سامان”، “فراپردازان آروند امید”در تمام استانها و شرکت “تجارت الکترونیک پارسیان”در غالب استانها، دارای شاخص اثربخشی کارتخوان فروشگاهی بالاتر از یک هستند.
سهم کم تراکنش ها
به کارتخوانی کم تراکنش گفته میشود که در یک بازه زمانی دو ماهه متوالی، کمتر از ۶۰ تراکنش مالی در هر ماه داشته باشد و مجموع مبالغ تراکنش های آن در دو ماه متوالی، کمتر از ۲۰ میلیون ریال در هر ماه باشد.
تعداد کارتخوان های فروشگاهی کم تراکنش و فاقد تراکنش در اسفند ماه با تعداد ۱٫۵ میلیون عدد با کاهش۳ درصدی روبه رو بوده است. در این ماه سهم کارتخوان های کم تراکنش و فاقد تراکنش مالی، ۱۳٫۹۶ درصد از کل کارتخوان های فروشگاهی فعال سیستمی شبکه شاپرک را شامل شده است.
بیشترین تغییرات
بیشترین اختلاف بین سهم تعدادی تراکنش های ابزار پذیرش کارتخوان فروشگاهی با ۱٫۰۳ درصد کاهش به شرکت “فراپردازان آروند امید” تعلق دارد. بیشترین اختلاف بین سهم تعدادی تراکنش های ابزار پذیرش اینترنتی با رقم ۱٫۰۸ درصد کاهش به شرکت “به پرداخت ملت” تعلق دارد. شرکت “تجارت الکترونیک پارسیان” با رقم ۰٫۷ درصد افزایش دارای بالاترین اختلاف در بین سهم تعدادی تراکنش های ابزار پذیرش موبایلی نیز میباشد.
از نظر مبلغ تراکنش ها، شرکت “به پرداخت ملت” با پوشش ۱۸٫۹ درصدی از مبالغ بازار کارتخوان فروشگاهی، بالاترین سهم را در اختیار خود دارد. شرکت “به پرداخت ملت” در اسفند ماه، از مبالغ ابزار پذیرش موبایلی با پوشش ۴۸٫۳۹ درصدی دارای بالاترین سهم میباشد. در ابزار پذیرش اینترنتی نیز شرکت “به پرداخت ملت” با پوشش ۲۳٫۹۶ درصدی دارای بالاترین سهم در این ابزار میباشد
بیشترین اختلاف بین سهم مبلغی تراکنش های ابزار پذیرش نسبت به ماه گذشته نشان می دهد که شرکت “پرداخت الکترونیک سداد” در ابزار پذیرش اینترنتی با کاهش ۳٫۴۶ درصدی، بالاترین تفاضل را نشان میدهد. شرکت “تجارت الکترونیک پارسیان” با ۰٫۹۴ درصد افزایش نیز دارای بیشترین اختلاف سهم در مبلغ تراکنش های ابزار پذیرش موبایلی میباشد
“به پرداخت ملت” با کسب ۲۵٫۴۹ درصد از سهم بازار تراکنش های پرداخت قبض و خرید شارژ ، به بالاترین حجم از این گونه تراکنش ها خدمت ارائه میدهد.
“به پرداخت ملت” با پوشش ۲۰٫۳۶ درصد از بازار تراکنش های خرید، بالاترین دارنده سهم مبلغی تراکنش های مذکور محسوب میشود.
خطای پذیرندگی
در ماه اسفند شرکت “فراپردازان آروند امید”، با رقمی برابر با ۰٫۰۱۷ درصد، بهترین عملکرد از منظر نسبت خطای پذیرندگی به مجموع تراکنش ها را در میان سایر شرکت ها داشته است.
عملکرد بیشتر شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت به ویژه شرکت “به پرداخت ملت”به گونه ای بوده که سبب افزایش ۱۳۴ درصدی در خطای پذیرندگی شبکه شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
حسین قاسمی، معاون برنامهریزی و تحول بانک ملی ایران، در «همایش ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۳ و تبیین اهداف سال ۱۴۰۴»، با تأکید بر حفظ رتبه نخست در شبکه بانکی کشور و افزایش سهم بازار، از تدوین استراتژیهای جدید مبتنی بر سودآوری، مشتریمحوری و ترکیب بهینه پرتفوی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۴، با انسجام، همراهی و راهبری مؤثرتر، اهداف بانک با جدیت دنبال خواهد شد.
بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۳ با ثبت رکوردی بیسابقه، بیش از ۵۲۱ هزار میلیارد ریال اعتبار اسنادی داخلی صادر کرد.
در یک ماهه اخیر کاهش نرخ دلار در بازار آزاد از مرز ۲۵ هزار تومان عبور کرد و امروز فاصله و شکاف میان نرخ دلار در بازار آزاد با دلار رسمی (ارز تجاری) از ۳۳ هزار تومان به ۱۰ هزار تومان کاهش یافته است.
فروش اینترنتی خودروی تجاری وانت سایپا۱۵۱ از سوی گروه خودروسازی سایپا، از ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز میشود.
دیدگاه بسته شده است.