به گزارش ماجرانیوز، مدیرعامل بانک سینا در این نشست تخصصی مدلهای توسعه اقتصادی را به سه گروه، ۱) توسعه اقتصادی از طریق بنگاههای کوچک و متوسط ۲) توسعه اقتصادی از طریق بنگاههای بزرگ ۳) مدلهای اقتصادی ترکیبی، تقسیم کرد و گفت: هر کدام از مدلها به طور متفاوتی در رشد، نوآوری، اشتغال، رقابتپذیری و نیز رشد اقتصادی کشورها نقش بسزایی داشته و اهمیت نسبی هریک بر اساس بلوغ اقتصادها تغییر میکند.
وی از بنگاههای کوچک و متوسط به عنوان موتور توسعه اقتصادی یاد کرد و گفت: بسته به ساختارهای هر کشور رویکردهای متفاوتی در پیش گرفته شده و تجربیات موفق متعددی در کشورها از منظر هر سه رویکرد وجود دارد.
ابدالی با بیان اینکه بنگاههای کوچک و متوسط بنا به ماهیت خود کانونهای کارآفرینی و نوآوری هستند، تصریح کرد: این بنگاهها به دلیل چابکی بالاتر، انعطافپذیری بیشتر، بروکراسی کمتر و ریسکپذیری و سرمایهگذاری بیشتر برای تحقیق و توسعه، بهعنوان مراکز رشد برای ایدهها، فناوریها و مدلهای کسبوکار جدید عمل میکنند.
علی ابدالی برای رشد و توسعه بنگاههای کوچک و متوسط به سه نقش اشاره کردند، «نقش بنگاهها» مبنی بر این که باید بنگاههای کوچک و متوسط فناوریهای نوین و هوش مصنوعی را به عنوان زیرساختهای سخت بپذیرند و ارتقاء مهارتهای نیروی انسانی و مدیریت استعداد را به عنوان زیرساخت نرم مورد توجه قرار دهند.
مدیرعامل بانک سینا نقش نهادی دولت را در کمک به رفع چالشهای موجود در تأمین مالی بنگاههای کوچک و متوسط حائز اهمیت دانست و گفت: از وظایف دولت میتوان به تسهیل و با ثباتنمودن محیط قانونی ونظارتی، ایجاد زیرساختهای اقتصادی مانند کاهش یا معافیت مالیاتی و تعویق بدهی، ارائه سازوکارهای انگیزشی و تشویقی برای بانکهای عامل که بنگاههای کوچک و متوسط را تامین مالی میکنند بهبود مدیریت ریسک ناشی از تأمین مالی بنگاههای کوچک و متوسط از طریق صدور ضمانتنامه و اعطای بودجه جهت پرداخت تسهیلات حمایتی و ظرفیتهای بیمهای و غیره اشاره کرد.
وی افزود نقش سوم هم مربوط به بانکها است. بانکها باید با ارائه محصولات نوآورانه بنگاهها را تامین مالی کنند.
گفتنی است، همایش سیاستهای پولی و ارزی در سالهای گذشته همواره به عنوان یکی از رویدادهای مهم نظام بانکی کشور، نقش مؤثری در جهتدهی به سیاستگذاریهای کلان حوزه پولی و بانکی ایفا کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بازار سرمایه که تمام روزهای هفته قبل رشد کرده بود امروز هم مثبت شد؛ به طوری که شاخص کل ضمن افزایش بیش از ۱۵ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۸۰۱ هزار واحد رسید و کانال ۲.۸ میلیون واحد را که روز ۹ تیر از دست داده بود مجددا تصاحب کرد
بانک ملت در حالی این هفته مجمع سالیانه خود را برگزار می کند که در پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، سود خالصی معادل ۱.۷۲۴ هزار میلیارد ریال(۱۷۲.۴ همت) را محقق کرده که در مقایسه با مقطع زمانی مشابه در سال ۱۴۰۲ حاکی از جهش کم نظیر ۸۷ درصدی است.
در پایان فصل بهار امسال مانده کل سپردههای بانکی کشور به ۱۴ هزار و ۸۹۶ همت رسید که استان تهران با ۸۹۶۲ هزار میلیارد تومان، سهمی ۶۰ درصدی از آن را به خود اختصاص داد و استان کهگیلویه و بویراحمد با ۳۸.۳ هزار میلیارد تومان کمترین میزان سپردههای بانکی کشور را تشکیل میدهد که بیانگر سهم ۰.۲ درصدی این استان از کل کشور است.
بانک مرکزی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۲۷ تیرماه، به میزان ۱۵میلیارد و ۳۲۸ میلیون دلار برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیازهای خدماتی و گروه تجاری و بازرگانی تامین ارز انجام داده است.
دیدگاه بسته شده است.