به گزارش ماجرانیوز،، این بانک با تمرکز بر چهار راهبرد کلیدی شامل توسعه ارزی، بانکداری اجتماعی، بانکداری دیجیتال و افزایش مقیاس ترازنامه، دستاوردهایی چشمگیر را رقم زد؛ دستاوردهایی که نهتنها در ترازنامه مالی بلکه در تحقق مأموریتهای توسعهای و اجتماعی آن مشهود است.
رشد کمسابقه در منابع و مصارف بانکی
بر اساس آمارهای رسمی، سپردههای ریالی بانک سینا در پایان سال ۱۴۰۳ با رشد چشمگیر ۴۵ درصدی به بیش از ۱۱۸ هزار میلیارد تومان رسید که جایگاه این بانک را در میان پنج بانک برتر کشور از حیث جذب منابع تثبیت کرد. نکته درخشانتر اما، رشد خیرهکننده سپردههای ارزی با جهشی ۲۰۴ درصدی است؛ عددی که نهتنها از اعتماد عمومی به بانک خبر میدهد، بلکه حاکی از استراتژی هوشمندانه بانک در بهرهبرداری از فرصتهای ارزی است.
در بخش مصارف نیز، عملکرد بانک سینا از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ به ۲۲۴ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است؛ رشدی ۸۷ درصدی که نشان از حضور فعال این بانک در تأمین مالی بنگاهها و پروژههای اقتصادی دارد. این میزان رشد، با توجه به مقیاس بانک، گواه روشنی بر نقش پررنگ آن در گردش سرمایه ملی است.
سودآوری پایدار با کیفیت عملیاتی بالا
در سال ۱۴۰۳ سودآوری بانک نیز جهشی کمنظیر را تجربه کرد؛ سود بانک از ۲۱۰۰ میلیارد تومان به ۵۳۰۰ میلیارد تومان رسید؛ یعنی رشدی ۱۵۱ درصدی. مهمتر از عدد سود، کیفیت آن است که نشان میدهد بیش از ۸۰ درصد این سود، عملیاتی بوده است. این موضوع حکایت از پایداری و سلامت مدل درآمدی بانک دارد و بیانگر آن است که بانک سینا، نه از محل فروش دارایی، بلکه از محل فعالیتهای بانکیاش به سود رسیده است.
عملکرد درخشان در شاخصهای سلامت مالی
همچنین شاخص مطالبات غیرجاری (NPL) بانک سینا در پایان سال به ۲.۴۹ درصد رسید؛ رقمی پایینتر از استاندارد بانک مرکزی و در رده سه بانک برتر کشور. حفظ چنین شاخصی در سالی با تورم بالا و نوسانات اقتصادی، نشان از مدیریت بهینه ریسک و تسهیلاتدهی هدفمند دارد.
عدالت توزیعی در تخصیص منابع؛ بانکداری اجتماعی در عمل
یکی از نکات مهم در عملکرد بانک سینا، نقش آن در تحقق عدالت منطقهای در نظام بانکی است. بررسیها نشان میدهد نسبت مصارف به منابع در اغلب استانهای کمبرخوردار، بالاتر از ۱۰۰ درصد بوده است؛ بهعبارتی بانک سینا منابع جذبشده در این استانها را نهتنها در همان منطقه بازتخصیص داده، بلکه فراتر از آن نیز تسهیلات ارائه کرده است. این رویکرد، معنای دقیق بانکداری اجتماعی و توسعهمحور را نشان میدهد.
بهبود نسبت کفایت سرمایه(ترجیحا یک عنوان مناسب )
بانک سینا در راستای اجرای ابلاغیه بانک مرکزی و با افزایش سرمایه، نسبت کفایت سرمایه خود را بهبود بخشید. این نسبت که در سال ۱۴۰۲ معادل ۸.۰۴ درصد بود، در پایان سال ۱۴۰۳ به ۹.۸۳ درصد رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با حضور دکتر سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر و محمد اولیاء مدیرعامل گروه مپنا؛ تفاهمنامه همکاری های مشترک میان دوطرف به امضاء رسید.
بازار سرمایه که تمام روزهای هفته قبل رشد کرده بود امروز هم مثبت شد؛ به طوری که شاخص کل ضمن افزایش بیش از ۱۵ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۸۰۱ هزار واحد رسید و کانال ۲.۸ میلیون واحد را که روز ۹ تیر از دست داده بود مجددا تصاحب کرد
بانک ملت در حالی این هفته مجمع سالیانه خود را برگزار می کند که در پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، سود خالصی معادل ۱.۷۲۴ هزار میلیارد ریال(۱۷۲.۴ همت) را محقق کرده که در مقایسه با مقطع زمانی مشابه در سال ۱۴۰۲ حاکی از جهش کم نظیر ۸۷ درصدی است.
در پایان فصل بهار امسال مانده کل سپردههای بانکی کشور به ۱۴ هزار و ۸۹۶ همت رسید که استان تهران با ۸۹۶۲ هزار میلیارد تومان، سهمی ۶۰ درصدی از آن را به خود اختصاص داد و استان کهگیلویه و بویراحمد با ۳۸.۳ هزار میلیارد تومان کمترین میزان سپردههای بانکی کشور را تشکیل میدهد که بیانگر سهم ۰.۲ درصدی این استان از کل کشور است.
دیدگاه بسته شده است.