به گزارش ماجرانیوز از روابط عمومی انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازی خودرو کشور، «احمد قلعه بانی» در جلسه هماهنگی برگزاری پاویون اختصاصی ایران در نمایشگاه اتومبیلتی روسیه افزود: در این زمینه میتوان تفاهم نامه مشترک بین چین، ایران و روسیه منعقد و تعریف کرد که روی آن پلتفرم، خودروهای زیادی نیز قابل […]
به گزارش ماجرانیوز از روابط عمومی انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازی خودرو کشور، «احمد قلعه بانی» در جلسه هماهنگی برگزاری پاویون اختصاصی ایران در نمایشگاه اتومبیلتی روسیه افزود: در این زمینه میتوان تفاهم نامه مشترک بین چین، ایران و روسیه منعقد و تعریف کرد که روی آن پلتفرم، خودروهای زیادی نیز قابل تعریف و تولید است که منجر به پایین آمدن قیمت تمام شده خودرو در این کشورها خواهد شد.
قلعهبانی با اشاره به فرصت بسیار خوب پیش آمده برای صنعت خودرو و قطعهسازی کشور، به سفر پوتین به تهران اشاره کرد و گفت: بهتر است تفاهمنامههایی با ذکر مبالغ مربوطه و سر جمع مبالغ تهیه و منعقد و جمع موارد در خبرهای ارسالی از نمایشگاه اعلام شود.
وی به بازدید خود از شرکت روسی لادا در سال های گذشته اشاره کرد و ادامه داد: مدیریت این شرکت خودروسازی آن زمان در دست فرانسویها بود و خودروی ال ۹۰ نیز در خطوط آنها تولید می شد.
دبیر شورای هماهنگی صنعت خودرو کشور اضافه کرد: احساس می کنم روسها در جریان تحریمها در تأمین بخشی از مواد اولیه که از کشورهای اروپایی تامین میکردند دچار مشکل شده باشند، در این راستا میتوان شرکتهای پتروشیمی، فولادهای آلیاژی و غیره کشورمان را برای حضور در نمایشگاه روسیه ترغیب کرد تا شاهد انعقاد تفاهم نامه های از سوی شرکتهای یاد شده با طرف های روسی باشیم.
برپایه این گزارش، نمایشگاه اتومبیلیتی روسیه از ۳۱ مرداد تا سوم شهریورماه ۱۴۰۱ برابر با ۲۲ تا ۲۵ آگوست ۲۰۲۲ در محل نمایشگاه های بین المللی مسکو (Expo Center) با حضور حدود ۶۰۰ شرکت از ۱۸ کشور و در ۳۰ هزار متر فضای نمایشگاهی برگزار می شود.
همچنین برگزاری پنل مشترک صنعت قطعه سازی ۲ کشور، امضای تفاهم نامه انجمن های قطعه سازی ایران و روسیه، برگزاری تورهای بازدید از چند کارخانه خودرو و قطعهسازی روس و تشکیل جلسات B۲B با شرکتها و صنعتگران روسیه از برنامههای جانبی است که انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعهسازان خودرو کشور برای این نمایشگاه در نظر گرفته است.
بانک ملت در راستای تکمیل سبد محصولات خود، طرح گردونه را مبتنی بر قرعه کشی و بر اساس مانده حساب طراحی و ارائه کرد.
بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته آخر آبان ماه، با افزایش ۰.۶ درصدی به بالاترین میزان خود از ابتدای سال جاری تا امروز رسید.
بانک کشاورزی در هشت ماهه نخست سال 1403 با پرداخت بالغ بر 19 هزار میلیارد ریال تسهیلات کشت گلخانه ای، نقش موثری در مدیریت چالش های اقلیمی و کنترل خرد اقلیم در جهت افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور داشته است.
زیما، پلتفرم تخصصی تأمین مالی جمعی (کرادفاندینگ) است که با مجوز فرابورس و تحت نظارت کارگزاری بانک صادرات، تجربهای شفاف و حرفهای را برای تأمین مالی ارائه میدهد.
دیدگاه بسته شده است.