به گزارش ماجرانیوز از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سیزدهمین جلسه کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال ذیل کارگروه ویژه دیجیتال با محوریت مشکلات و موانع پلتفرمهای ارائه دهنده خدمات بیمه برخط و پیشنهاد ارائه شده توسط بیمه مرکزی برای راهاندازی سوئیچ بیمه مرکزی و با حضور دستگاههای عضو در محل جلسات ساختمان وزارت ارتباطات و فناوری […]
به گزارش ماجرانیوز از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سیزدهمین جلسه کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال ذیل کارگروه ویژه دیجیتال با محوریت مشکلات و موانع پلتفرمهای ارائه دهنده خدمات بیمه برخط و پیشنهاد ارائه شده توسط بیمه مرکزی برای راهاندازی سوئیچ بیمه مرکزی و با حضور دستگاههای عضو در محل جلسات ساختمان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.
در همین رابطه «عیسی زارعپور»، رئیس کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر ضرورت حمایت کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال دولت از شکلگیری پلتفرمهای بومی خدمات رسان در همه حوزهها در کشور و نیز حل مشکلات آنان برای توسعه و بهبود کیفیت خدمات رسانی آنها به مردم شد.
وی افزود: موضوعاتی نظیر دایر بودن دفاتر کارگزاری یا نمایندگیهای فروش که به شکل سنتی در حوزههای مختلف بهویژه صنعت بیمه به مردم ارائه خدمت میکنند، نباید مانع از ارائه خدمات صحیح برخط و الکترونیکی به مردم و بهتبع آن محروم شدن طیف وسیعی از مردم از خدمات باکیفیت پلتفرمهای برخط ارائه خدمات بیمهای در کشور شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به مقاومت همیشگی حوزههای سنتی در برابر ارائه خدمات نوین توسط پلتفرمها، گفت: باید ضمن در نظر گرفتن منافع بیمههای تجاری و محوریت نظارت و تنظیمگری بیمه مرکزی، موضوعاتی مانند ایجاد رقابت، بهبود کیفیت و توسعه دسترسی به این سرویسها نیز موردتوجه ویژه قرار گیرد.
در ادامه این جلسه اعضای عضو کمیسیون دیدگاههای خود را در خصوص پیشنهاد بیمه مرکزی برای تنظیم گری پلتفرمهای برخط ارائه خدمات بیمه بیان کردند و در نهایت مقرر شد جمع بندی صورت گرفته در جلسه کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال برای اخذ تصمیم مقتضی مطرح شود.
بانک ملت در راستای تکمیل سبد محصولات خود، طرح گردونه را مبتنی بر قرعه کشی و بر اساس مانده حساب طراحی و ارائه کرد.
بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته آخر آبان ماه، با افزایش ۰.۶ درصدی به بالاترین میزان خود از ابتدای سال جاری تا امروز رسید.
بانک کشاورزی در هشت ماهه نخست سال 1403 با پرداخت بالغ بر 19 هزار میلیارد ریال تسهیلات کشت گلخانه ای، نقش موثری در مدیریت چالش های اقلیمی و کنترل خرد اقلیم در جهت افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور داشته است.
زیما، پلتفرم تخصصی تأمین مالی جمعی (کرادفاندینگ) است که با مجوز فرابورس و تحت نظارت کارگزاری بانک صادرات، تجربهای شفاف و حرفهای را برای تأمین مالی ارائه میدهد.
دیدگاه بسته شده است.