به گزارش ماجرانیوز از وزارت نفت، متولی صادرات بنزین امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران است و وزارت نفت خارج از رینگ صادراتی شرکت بورس انرژی هیچ محمولهای صادر نمیکند. امسال تنها یک محموله در ۲۴ فروردینماه و به مقدار ۲۹۵ هزار بشکه با اکتان ۸۷ درصد صادر شده است که پس از رقابت در […]
به گزارش ماجرانیوز از وزارت نفت، متولی صادرات بنزین امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران است و وزارت نفت خارج از رینگ صادراتی شرکت بورس انرژی هیچ محمولهای صادر نمیکند. امسال تنها یک محموله در ۲۴ فروردینماه و به مقدار ۲۹۵ هزار بشکه با اکتان ۸۷ درصد صادر شده است که پس از رقابت در رینگ صادراتی بورس انرژی ایران به بالاترین قیمت یعنی ۷۰ سنت فروخته شد.
اخبار منتشر شده درباره صادرات ارزان بنزین که در برخی رسانهها منتشر شده است قاعدتا مربوط به بنزین غیراستانداردی است که در پالایشگاههای کوچکمقیاس (Mini Refineries) خصوصی تولید شدهاند. این پالایشگاهها میعانات گازی را به قیمت ۹۵ درصد فوب منطقه خریداری و سوخت تولید میکنند و بهدلیل اینکه این پالایشگاههای کوچکمقیاس تأسیسات لازم برای تولید با کیفیت را در اختیار ندارند، عموما سوخت تولیدی آنها غیراستاندارد و غیرقابل استفاده در داخل کشور است، بنابراین خریدار این نوع سوخت عموما کشورهایی هستند که موضوع استاندارد سوخت برایشان اهمیتی ندارد، یا برای بلندینگ و صادرات دوباره از آن استفاده میکنند، بالطبع این سوخت کم کیفیت به قیمت ارزانتر از فوب منطقه صادر میشود.
این نوع سوخت بهدلیل آنکه غیراستاندارد است به وزارت نفت تحویل داده نمیشود و در داخل نیز توزیع نمیشود، این سوخت در مبادی رسمی نیز غیرقابل توزیع است.
در عین حال باید به این نکته نیز دقت کرد که قیمتهایی که در بعضی از سایتها همچون Global Petrol Prices درج شده، قیمتهای عمدهفروشی نبوده، بلکه قیمت خردهفروشی است، به همین دلیل نمیتواند منبع مناسب و صحیحی برای قیمتگذاری بنزین صادراتی باشد.
باید تأکید کرد که مجموعه دولت و وزارت نفت، امسال بنزین ۲۷ سنتی صادر نکرده و از آنجا که مصرف بنزین در کشور افزایش داشته است در شرایط کنونی تنها دغدغه تأمین سوخت مورد نیاز کشور را دارد و تمرکزی بر صادرات بنزین ندارد.
بر این اساس تنها یک محموله آن هم در فروردینماه امسال و با قیمت ۷۰ سنت صادر شده و پس از آن نیز صادرات بنزین تاکنون از طریق وزارت نفت متوقف شده است.
بانک ملت در راستای تکمیل سبد محصولات خود، طرح گردونه را مبتنی بر قرعه کشی و بر اساس مانده حساب طراحی و ارائه کرد.
بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته آخر آبان ماه، با افزایش ۰.۶ درصدی به بالاترین میزان خود از ابتدای سال جاری تا امروز رسید.
بانک کشاورزی در هشت ماهه نخست سال 1403 با پرداخت بالغ بر 19 هزار میلیارد ریال تسهیلات کشت گلخانه ای، نقش موثری در مدیریت چالش های اقلیمی و کنترل خرد اقلیم در جهت افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور داشته است.
زیما، پلتفرم تخصصی تأمین مالی جمعی (کرادفاندینگ) است که با مجوز فرابورس و تحت نظارت کارگزاری بانک صادرات، تجربهای شفاف و حرفهای را برای تأمین مالی ارائه میدهد.
دیدگاه بسته شده است.