به گزارش ماجرانیوز، به دنبال انتشار اخباری مبنی بر فروش دلارهای تقلبی توسط واحدی صنفی غیرمجاز موسوم به قائم (قاسم حصارکی و شرکاء) واقع در مرکز تجارت جهانی فردوسی، بانک مرکزی اعلام کرد: حسب قوانین و مقررات ذیربط، بانک مرکزی صرفاً مسئولیت نظارت بر نهادهای دارای مجوز از این بانک را دارد، از جمله شرکتهای […]
به گزارش ماجرانیوز، به دنبال انتشار اخباری مبنی بر فروش دلارهای تقلبی توسط واحدی صنفی غیرمجاز موسوم به قائم (قاسم حصارکی و شرکاء) واقع در مرکز تجارت جهانی فردوسی، بانک مرکزی اعلام کرد: حسب قوانین و مقررات ذیربط، بانک مرکزی صرفاً مسئولیت نظارت بر نهادهای دارای مجوز از این بانک را دارد، از جمله شرکتهای صرافی و لیزینگ.
در خصوص فعالیت مؤسسات فاقد مجوز از بانک مرکزی، به استناد بند ۲ از گام اول برنامه جامع ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی و مفاد فاز اول از منشور پروژه انتظامبخشی بازار پول با ساماندهی مؤسسات غیرمجاز مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، شناسایی کلیه نهادهای پولی و بانکی غیرمجاز و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در بازار پولی و بانکی در سطح کشور (از جمله اشخاص فعال غیرمجاز در حوزه ارز و لیزینگ) در زمره ماموریتهای نیروی انتظامی قرار دارد. از این رو نیروی انتظامی موظف است ضمن شناسایی فعالان غیرمجاز در بازار پول، اقدامات لازم جهت جلوگیری از فعالیت آنها را به عمل آورد.
با این حال بانک مرکزی با وجود محدود بودن وظایفش به نظارت بر نهادهای دارای مجوز، در صورت مشاهده فعالیت نهادهای غیرمجاز از جمله واحدهای صنفی غیرمجاز و دلالان ارز و لیزینگ، مراتب جلوگیری از فعالیت آنها را به نیروی انتظامی اعلام میکند.
بانک مرکزی از مردم درخواست کرده که به منظور جلوگیری از به مخاطره افتادن اموال و داراییهای خود، جهت انجام امور ارزی و لیزینگ صرفاً به شرکتهای صرافی و لیزینگ مجاز که اسامی آنها در پایگاه اطلاعرسانی www.cbi.ir درج شده مراجعه کنند و پس از مشاهده مجوز نصبشده در محل شرکت و کنترل اعتبار آن در پایگاه www.cbi.ir اقدام به انجام امور خود کنند. همچنین مردم در صورت مشاهده هرگونه واحد پولی غیرمجاز نسبت به اعلام آن به بانک مرکزی اقدام نمایند.
بانک ملت در راستای تکمیل سبد محصولات خود، طرح گردونه را مبتنی بر قرعه کشی و بر اساس مانده حساب طراحی و ارائه کرد.
بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته آخر آبان ماه، با افزایش ۰.۶ درصدی به بالاترین میزان خود از ابتدای سال جاری تا امروز رسید.
بانک کشاورزی در هشت ماهه نخست سال 1403 با پرداخت بالغ بر 19 هزار میلیارد ریال تسهیلات کشت گلخانه ای، نقش موثری در مدیریت چالش های اقلیمی و کنترل خرد اقلیم در جهت افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور داشته است.
زیما، پلتفرم تخصصی تأمین مالی جمعی (کرادفاندینگ) است که با مجوز فرابورس و تحت نظارت کارگزاری بانک صادرات، تجربهای شفاف و حرفهای را برای تأمین مالی ارائه میدهد.
دیدگاه بسته شده است.