هادی حجازیفر دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران-مبارک گفت: در این دوره از جشنواره ۵١٣ اثر برای رقابت در بخشهای مختلف ثبتنام کردهاند که این آمار نسبت به آثار ثبتنامی در دوره گذشته جشنواره که ۳۶۶ اثر بودهاند، افزایشی ۴۰ درصدی را نشان میدهد و ما را به داشتن جشنوارهای رقابتی و پویا امیدوار […]
هادی حجازیفر دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران-مبارک گفت: در این دوره از جشنواره ۵١٣ اثر برای رقابت در بخشهای مختلف ثبتنام کردهاند که این آمار نسبت به آثار ثبتنامی در دوره گذشته جشنواره که ۳۶۶ اثر بودهاند، افزایشی ۴۰ درصدی را نشان میدهد و ما را به داشتن جشنوارهای رقابتی و پویا امیدوار کرده است.
به گفته حجازیفر، از مجموع آثاری که برای حضور در جشنواره نمایش عروسکی امسال ثبتنام کردهاند، ۱۶۷ نمایش مربوط به بخش آثار نمایشی مخاطب بزرگسال، ۲۱۹ اثر برای رقابت در آثار نمایشی با مخاطب کودک، نوجوان و خانواده و ۱۲۷ اثر هم برای رقابت در بخش فضای باز اعلام آمادگی کردهاند.
دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران-مبارک با اشاره به اینکه ۵۵ درصد کارگردانها مرد و ۴۵ درصد زن هستند، گفت: از لحاظ پراکندگی جغرافیایی، نمایندگان ۳۰ استان در جشنواره امسال ثبتنام کردهاند که بیشترین آثار ثبت شده به ترتیب از استانهای تهران، همدان، اصفهان و آذربایجان شرقی است.
به گفته دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران-مبارک، بازبینی آثاری که ثبتنام کردهاند از طریق ارسال فیلم خواهد بود، سوالی که مطرح میشود این است که آیا همه شرکتکنندگان در سراسر کشور امکان این را دارند در شرایط مساوی کارهایشان بازبینیشود؟ یکی از دلایلی که میخواستیم بازبینیها به صورت ارسال فیلم باشد و نه به صورت زنده، همین مسئله بود، اما درباره اینکه چقدر موفق شویم و اینکه چه مشکلاتی در مسیر به وجود بیاید، به عنوان دبیر جشنواره و به صورت شفاف در روز پایانی آن را گزارش خواهم داد.
حجازیفر گفت: نکته دیگری که همیشه مد نظر ما بوده، این است که نه تنها هیچ فرقی بین کارهای ارائه شده به جشنواره از تهران و شهرستانها نیست، بلکه میزان حمایتی که از آثار ارسال شده از شهرستانها میکنیم بیشتر از تهران است که برای آن هزاران دلیل داریم، چرا که آنها با حداقل امکانات و میزان دسترسی کمتر مجبورند بیشتر تلاش کنند.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.