جشنواره بینالمللی فیلم کرالا یک جشنواره فیلم است که هرساله در تریواندروم مرکز ایالت کرالا در کشور هند برگزار میشود. این جشنواره توسط آکادمی فیلم ایالت کرالا در سال ۱۹۹۶ بنیان گذاشته شد. این آکادمی، نهادی ناسودآور است که زیر نظر اداره امور فرهنگی دولت ایالتی کرالا فعالیت میکند. زمان برگزاری این جشنواره هرساله در […]
جشنواره بینالمللی فیلم کرالا یک جشنواره فیلم است که هرساله در تریواندروم مرکز ایالت کرالا در کشور هند برگزار میشود.
این جشنواره توسط آکادمی فیلم ایالت کرالا در سال ۱۹۹۶ بنیان گذاشته شد. این آکادمی، نهادی ناسودآور است که زیر نظر اداره امور فرهنگی دولت ایالتی کرالا فعالیت میکند.
زمان برگزاری این جشنواره هرساله در نوامبر/دسامبر است و بهعنوان یکی از رویدادهای مهم فرهنگی هند شناخته میشود.
جشنواره کرالا به تولیدات سینمایی آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین اختصاص دارد. همچنین بخشی از جشنواره به سینمای کرالا میپردازد.
مستند «کامیون آبی» به کارگردانی هادی آفریده و انیمیشن کوتاه «گذشته» به کارگردانی حمید محمدی، از تولیدات مرکز گسترش به بخش بینالملل چهاردهمین جشنواره فیلمهای مستند و کوتاه کرالا در کشور هندوستان راه یافتند.
«کامیون آبی» در چهاردهمین جشنواره «سینماحقیقت» نمایش داده شد. «گذشته» در جشنوارههای فیلم فجر، پویانمایی تهران و … نمایش داشته و تندیس نقرهای بهترین دستآورد فنی و هنری جشنواره پویانمایی را به دست آورده است.
این جشنواره که توسط آکادمی فیلم ایالت کرالا هرساله در تریواندروم (مرکز ایالت کرالا) برگزار میشود، یکی از چهار جشنواره مستند مورد تایید آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار در آسیاست و بهترین مستند کوتاه و بهترین مستند بلند آن به اسکار معرفی خواهد شد.
جشنواره کرالا از ۴ تا ۹ شهریور ماه ۱۴۰۱ برگزار میشود.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.