محمد حسین اسماعیلی مدیر کل این دفتر در خصوص سیاستها و خط مشیهای جدید این دفتر در آموزشگاههای آزاد هنری گفت: در درجه اول موضوع ساماندهی، حمایت و نظارت بر آموزشگاههای آزاد هنری در اولویت کاری دفتر در دوره جدید قرار گرفته است که در این راستا جلسات و نشستهایی برگزار و در زمینه مسائلی، […]
محمد حسین اسماعیلی مدیر کل این دفتر در خصوص سیاستها و خط مشیهای جدید این دفتر در آموزشگاههای آزاد هنری گفت: در درجه اول موضوع ساماندهی، حمایت و نظارت بر آموزشگاههای آزاد هنری در اولویت کاری دفتر در دوره جدید قرار گرفته است که در این راستا جلسات و نشستهایی برگزار و در زمینه مسائلی، چون موضوع معافیت مالیاتی آموزشگاههای هنری و همچنین ورود سازمان فنی حرفهای به صدور مجوز آموزشگاههای هنری بررسی و پیگیری و اقدامات لازم در حال انجام است.
وی افزود: خوشبختانه معاون امور هنری و شخص وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این زمینهها با نظر مثبت ورود کرده اند و در این راستا مکاتباتی با سازمان امور مالیاتی و وزارت امور اقتصاد و دارایی و وزارت کار صورت گرفته و موضوع تا حصول نتیجه در دست پیگیری است.
اسماعیلی ادامه داد: موضوع نظارت بر عملکرد آموزشگاهها و ارتقای کیفی آنان نیز از اهمیت زیادی برخوردار است که در این زمینه برنامه هایی، چون راه اندازی سامانه ثبت عملکرد آموزشگاه ها، تدوین استاندارد و طرح درس، بروز رسانی آیین نامهها و مقررات، تدوین آیین نامه تخلفاتی و … در دست اقدام است.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی و آموزشهای هنری تأکید کرد: یکی از مهمترین آسیبهای موجود در این زمینه فعالیت آموزشگاههای هنری بدون مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سطح تهران و استانها است که مقرر است با ورود جدیِ ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها و نظارت این دفتر، در صورت شناسایی هر یک از این واحدهای غیرمجاز اقدام سریع برای معرفی به اداره اماکن ناجا صورت گرفته و طبق قانون با متخلفان برخورد شود.
اسماعیلی گقت: در این راستا خانوادهها و علاقمندان به آموزشهای هنری باید قبل از هر اقدامی جهت ثبت نام در آموزشگاهها از طریق سایت دفتر آموزش و یا ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها نسبت به مجوز داشتن این آموزشگاهها اطمینان حاصل کرده و در صورت عدم وجود مجوز، گزارش لازم را به نیروی انتظامی یا دفتر یا ادارت کل ارائه دهند.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.