به گزارش خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز، افزایش ظرفیت نیروگاههای تولید برق یکی از برنامههایی است که «علیاکبر محرابیان» وزیر نیروی دولت سیزدهم از ابتدای آغاز به کار تحقق آن را در چهارساله نخست این دولت وعده داده است. دولت سیزدهم در حالی فعالیت رسمی خود را از اواخر تابستان سال گذشته آغاز کرده بود که کشورمان […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز، افزایش ظرفیت نیروگاههای تولید برق یکی از برنامههایی است که «علیاکبر محرابیان» وزیر نیروی دولت سیزدهم از ابتدای آغاز به کار تحقق آن را در چهارساله نخست این دولت وعده داده است.
دولت سیزدهم در حالی فعالیت رسمی خود را از اواخر تابستان سال گذشته آغاز کرده بود که کشورمان در روزهای اوج مصرف پیک تابستان آن سال به دلیل ناترازی ۱۵ هزار مگاواتی میان تولید و مصرف برق با بروز قطعی و خاموشی در نقاط مختلف روبهرو شده و همین امر مشکلات اقتصادی و اجتماعی فراوانی را ایجاد کرده بود.
به همین منظور و باتوجهبه حساسیت این موضوع، وزارت نیروی از همان روزهای ابتدایی شروع به کار دولت سیزدهم برنامه مدون و منسجمی را برای افزایش ظرفیت تولید برق کشور برای کاهش ناترازی یادشده و بروز قطعی برق در دستور کار قرارداد.
بر اساس برنامه پیشبینیشده این وزارتخانه، مقررشده تا در طول چهار سال فعالیت دولت سیزدهم حدود ۳۵ هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاههای کشور افزوده شود که این رقم از طریق ساخت ۱۵ هزار مگاوات نیروگاه حرارتی توسط بخش دولتی و خصوصی، ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر و ساخت ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه توسط صنایع بزرگ محقق شود.
این میزان افزایش ظرفیت در سالیان اخیر بیسابقه بوده و بهنوعی با تحقق این مهم شاهد رکوردشکنی در افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور خواهیم بود.
گزارش تازه شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی ایران نشان از آن دارد که اکنون ظرفیت نامی نیروگاههای حرارتی کشور به رقم ۷۲ هزار و ۲۷ مگاوات رسیده است.
نیروگاههای حرارتی ایران شامل بخاری، گازی و سیکل ترکیبی است.
در این میان نیروگاههای بخاری با ظرفیتی معادل ۱۵ هزار و ۸۲۹ مگاوات جایگاه سوم افزایش ظرفیت نامی نیروگاههای حرارتی را بر عهده دارند.
نیروگاههای گازی هم با ظرفیت ۲۱ هزار و ۹۷۹ مگاوات جایگاه سوم در ارتقای ظرفیت نیروگاههای حرارتی را به خود اختصاص دادهاند.
نیروگاههای سیکل ترکیبی هم با ۳۴ هزار و ۲۱۹ مگاوات جایگاه نخست را در ارتقای ظرفیت نیروگاههای حرارتی بر عهده دارد.
تحقق بیش از ۷۲ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاههای حرارتی در حالی در دولت سیزدهم محقق شده است که این ظرفیت در دولت قبل ۶۹ هزار مگاوات بود که با تلاشهای صورتگرفته در وزارت نیروی دولت سیزدهم بیش از سه هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاههای حرارتی کشورمان افزوده شد تا خاموشی برنامهریزیشده اعمال نشود.
معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین با اشاره به اینکه بانک کارآفرین حامی چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامهنویسی دانش آموزی "کیدکدشریف۲۰۲۵" است، این حضور را مقدمهای بر حضور بانک کارآفرین در حمایت از نوجوانان و استعدادهای دیجیتال خواند و گفت: بستههای تشویقی و حمایتی ویژه برای شرکتکنندگان برتر چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامه نویسی دانش آموزی طراحی شده است که شامل دسترسی به منابع فناوری، مشاوره مسیر شغلی، جذب استعدادهای برتر و حمایت از ایدههای نوآورانه در مراحل اولیه خواهد بود.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با اختصاص بیش از 58 هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه، بیش از 69000 فقره وام فرزندآوری پرداخت کرد.
بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاستهای کلان اقتصادی و تحقق تکالیف مقرر در ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقاء نظام مالی کشور، در سال ۱۴۰۳ گامی بلند در مسیر شفافسازی، چابکسازی و افزایش بهرهوری داراییهای خود برداشت و موفق شد با برگزاری ۹۷ دوره مزایده در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت، تمامی اموال تملیکی و مازاد قابل واگذاری خود را عرضه کند.
مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: موفقیتهای بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود در اقتصاد کشور سرعت بیشتری به خود گرفته و امروز دستاوردهای آن با تلاش تمامی کارکنان بانک و شرکتهای تابعه، قابل دفاع است. ضمن اینکه باید از مسیر فعالیتهای سالهای گذشته و زحمات مدیران و کارکنان و پیشکسوتان بانک نیز دفاع کرد.
دیدگاه بسته شده است.