فیلم کوتاه «آلاگارسون» به کارگردانی مصطفی کشاورز و تهیهکنندگی مهدی کشاورز، پس از اتمام فیلمبرداری در لاهیجان و طی مراحل فنی، آماده نمایش و پخش جهانی شد. مصطفی کشاورز از دانشآموختگان انجمن سینمای جوانان ایران، دفتر لاهیجان است و پیشازاین، ساخت فیلمهای کوتاه دیگری مثل: لبخند، اتمام و گاهی را در کارنامه داشته است. «آلاگارسون»، […]
فیلم کوتاه «آلاگارسون» به کارگردانی مصطفی کشاورز و تهیهکنندگی مهدی کشاورز، پس از اتمام فیلمبرداری در لاهیجان و طی مراحل فنی، آماده نمایش و پخش جهانی شد.
مصطفی کشاورز از دانشآموختگان انجمن سینمای جوانان ایران، دفتر لاهیجان است و پیشازاین، ساخت فیلمهای کوتاه دیگری مثل: لبخند، اتمام و گاهی را در کارنامه داشته است.
«آلاگارسون»، راوی داستان دختر ۱۹ سالهای است که به دلیل بیماری پدر و علاقه به شغل او، تصمیم به ادامه آن شغل، بر خلاف مخالفتهای خانواده و عرف جامعه دارد.
مریم عسگری، مهدی مخبری، مصطفی خوشنشین، احمد شریفی، محمدرضا جعفری لفوت، بازیگران این فیلم کوتاه هستند و پخش بینالملل این فیلم را «درگاه فیلم ایران» به مدیریت «علیمحمد اقبالدار» بر عهده گرفته است.
عوامل فیلم کوتاه «آلاگارسون»، عبارتند از: کارگردان: مصطفی کشاورز، تهیهکننده: مهدی کشاورز، نویسندگان: علیرضا رواده، مصطفی کشاورز، مدیر فیلمبرداری: نواب محمودی، صدابردار: علیرضا دریادل، طراحی و ترکیب صدا: محمدحسین ابراهیمی، تدوین: فرید دغاغله، دستیارکارگردان و برنامهریز: مسعود میرحیدری، منشی صحنه: صاحبه خدمتگذار، موسیقی: هشیار رهنورد، دستیاران تصویر: رسول عمرانیفر، سامان عبدالهی، سلیم انصافی، دستیار صدابردار: عارف گلبابایی، دستیار تدوین: فراز شیرجندی، دستیار صداگذار: علیرضا جهانگیری، مدیر فنی استودیو: علیرضا نکولعل تک، استودیو شِنو، طراح صحنه و لباس: مهرانه بهنهاد، گریم: فرشته کشتکار، میکسومستر: زاوش رحیمی، اصلاح رنگ و نور: ایمان صالحی، مترجم: محمدحسن شرفالدینزاده، زیرنویس: رضا تاریوردی، عکاس: رحیم صالحی، طراح پوستر: متین خیبلی، مشاور رسانهای: علی کشاورز.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.