همزمان با هفته دولت، دفتر پژوهش، آموزش و انتشارات اداره کل هنرهای نمایشی، با هدف ترسیم زیستبوم فرهنگی، حرفهای، صنفی و ارائه گزارشهای کمی و کیفی از امور جاری تئاتر کشور اتاق وضعیت تئاتر ایران را تشکیل داد. مهدی کاموس، مدیر دفتر پژوهش، آموزش و انتشارات اداره کل هنرهای نمایشی درباره ماهیت این دفتر گفت: […]
همزمان با هفته دولت، دفتر پژوهش، آموزش و انتشارات اداره کل هنرهای نمایشی، با هدف ترسیم زیستبوم فرهنگی، حرفهای، صنفی و ارائه گزارشهای کمی و کیفی از امور جاری تئاتر کشور اتاق وضعیت تئاتر ایران را تشکیل داد.
مهدی کاموس، مدیر دفتر پژوهش، آموزش و انتشارات اداره کل هنرهای نمایشی درباره ماهیت این دفتر گفت: اتاق وضعیت تئاتر ایران چشم و قطب نمای تئاتر ایران و امور جاری مربوط به آن است. امیدوارم این اتاق مقدمه راهاندازی پایگاه دادههای فرهنگی-هنری تئاتر ایران باشد.
وی درباره اهداف و ضرورت اتاق وضعیت تئاتر ایران افزود: هدف اصلی تشکیل اتاق وضعیت تئاتر ایران ترسیم زیستبوم فرهنگی، حرفهای و صنفی و ارائه گزارشهای کمی و کیفی از امور جاری تئاتر کشور است. امور جاری تئاتر مربوط به همه حوزههای تولید، آموزش، گروههای نمایشی، جشنوارهها و … میشود. اهمیت و ضرورت راهاندازی اتاق وضعیت تئاتر ایران به نقش این گزارشها در سیاستگذاری و همچنین تولید تئاتر برمیگردد. بیتردید گزارشهای این اتاق هم برای سیاستگذاران در توزیع امکانات و خدمات و هم برای جامعه حرفهای تئاتر در شناخت نیازها و آسیبهای تئاتر کشور قابل استفاده خواهد بود.
کاموس در پایان افزود: در طول سالها بر اساس پژوهشها و گزارشهایی که در اداره کل هنرهای نمایشی، دانشگاهها و سایر نهادهای مربوط جمعآوریشده ما را با تجمیع دادههایی روبهرو کرده است که میتوانیم به گزارشهای تحلیلی درباره موضوعات و مسائل مهم تئاتر کشور بپردازیم. این گزارشها میتواند برای سیاستگذاری، برنامهریزی و اقدامات مناسب برای تئاتر، گروههای تئاتری، تئاتر در استانهای کشور و برای نمایشنامه نویسان، بازیگران، پژوهشگران و کارگردانان مفید باشد و مورد استفاده قرار بگیرد.
اتاق وضعیت تئاتر ایران بر اساس دادههای آشکار کمی به تحلیلهای کیفی درباره نظام موضوعات و مسائل تئاتر کشور میپردازد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.