علی فروزانفر معاون هنری حوزه هنری در نشست خبری ششمین همایش بین المللی تئاتر مردمی پیاده روی اربعین گفت: این رویداد هر ساله با هدف بزرگداشت عاشورا برگزار میشود، امسال نیز همایش «روایت راهیان» با کمیت و کیفیت بالاتری برگزار خواهد شد، در این راستا حوزه هنری همه امکانات موجود خود را برای اجرای بهتر […]
علی فروزانفر معاون هنری حوزه هنری در نشست خبری ششمین همایش بین المللی تئاتر مردمی پیاده روی اربعین گفت: این رویداد هر ساله با هدف بزرگداشت عاشورا برگزار میشود، امسال نیز همایش «روایت راهیان» با کمیت و کیفیت بالاتری برگزار خواهد شد، در این راستا حوزه هنری همه امکانات موجود خود را برای اجرای بهتر این اتفاق در اختیار برگزارکنندگان خواهد گذاشت.
به گفته فروزانفر، موضوع این راهپیمایی طولانی به سوی بارگاه اباعبدالله (ع) یک حرکت آخرالزمانی و فرامنطقهای است، مخاطبان این پیادهروی فقط ایرانیان نیستند بلکه همه آزادگان جهان به این رویداد عظیم الشان علاقهمند هستند.
او میگوید: هر چه در تاریخ ماندگار شده با زبان هنر بوده و در این عرصه هنرهای نمایشی جایگاهی ویژه دارند، پس مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری تمام تلاش خود را انجام میدهد تا این رویداد هرساله با کیفیت بالاتری برگزار شود. البته امسال دایره فعالیت گسترش یافته و به حوزههایی، چون ادب نیز تعمیم پیدا کرده است.
به گفته معاون هنری حوزه هنری، از عاشورا تا اربعین چندین گروه نمایشی از کشورهای مختلف آثار خود را در بین الحرمین اجرا میکنند، سال گذشته ظرفیت وجود داشت و همایش تئاتر پیاده روی اربعین در بین الحرمین نیز اجرا شد، اما امسال ظرفیت و جمعیت بالا خواهد بود و گروه در ۲۵ و ۲۶ شهریور در کتابخانه مرکزی اجرا خواهند داشت.
کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری گفت: خدا را شاکرم که به من و همکارمان توفیق داد تا مجدد افتخار نوکری امام حسین (ع) و زائران ایشان را داشته باشیم، از خدا خواستهام تا وقتی زنده هستم و نفس میکشم همواره خادم امام حسین (ع) باشم به ویژه در حیطه کاریام نوکری ایشان را به بهترین نحو انجام دهم.
به گفته زارعی امسال ششمین دوره این همایش برگزار میشود و این همایش شکلی گستردهتر خواهد داشت البته رشد کمی و کیفی تنها به امسال ختم نخواهد شد بلکه تلاش میکنیم در سالهای آینده نیز به ارتفاع خود متعهد باشیم، رویکرد این همایش امسال دیگر بخشهای هنری را هم در بر خواهد گرفت تا بتوانیم تمام سلیقهها را پوشش دهیم.
زارعی گفت: سال گذشته برای اولین با در بینالحرمین تعزیه اجرا شد و در دوره پنجم، این افتخار را داشتیم که در صحن امیر المومنین (ع) و بینالحرمین تعزیه اجرا کنیم که برای اولین بار بود و حتی عراقیها اصلا آن را انجام نداده بودند.
مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری گفت: امسال در مرزهای خسروی، مهران، شلمچه و چزابه اجرا خواهیم داشت، بر این اساس امسال مرزها فعال شده اند.
سیدمحمدمصطفی موتورچی؛ دبیر هنری همایش گفت: به واژه نذر فرهنگی کاملاً معتقد هستیم و برکت کارمان را هم به این دلیل میدانیم که هنرمندان شاغل در آن تنها به عشق امام حسین (ع) کار میکنند. امسال بخش شعر، سرود و هنرهای تجسمی به همایش اضافه شده است همچنین شبیهخوانی نیز یکی دیگر از موارد جدید این همایش هنری است.
دبیر هنری همایش تئاتر مردمی پیاده روی اربعین گفت: امسال وارد شعر، سرود و هنرهای تجسمی شده ایم و تمامی این موارد را وارد همایش تئاتر مردمی پیاده روی اربعین کرده ایم.
او میگوید: در این همایش بین المللی با سرود، شعر و هنرهای نمایشی صرف مواجه نیستیم و سعی شده آنها به حالت نمایشی تبدیل شوند.
به گفته موتورچی در همایش بین المللی تئاتر مردمی پیاده روی اربعین شبیه خوانی، پرده خوانی، تعزیه، نمایش موکبی و نمایش خیابانی اجرا خواهد شد.
موتورچی گفت: در این همای مردمی پیاده برای کودکان نمایشهای عروسکی اجرا خواهد شد، همچنین بعد از سال ۹۸ که به بلوغی در همایش تئاتر مردمی پیاده روی اربعین رسیدیم، امسال با باز شدن مرزها و ریشه کن شدن نسبی کرونا کمیت و کیفیت بالاتری را در این همایش شاهد خواهیم بود.
به گفته موتورچی به غیر از زبان فارسی، زبانهای دیگری، چون عربی، انگلیسی، ترکی، اردو و پشتو نیز در همایش امسال مورد نظر خواهد بود.
آرش ساربان مدیر اجرایی همایش درباره تاریخ برگزاری این رویداد گفت: از ۱۷ الی ۲۸ شهریور شاهد برگزاری این همایش خواهیم بود، ۲۰۰ هنرمند در دو بخش ایران و عراق در این رویداد فعالیت میکنند، همچنین ۸۳ اثر به این همایش رسیده است.
به گفته ساربان در بخش عراق ۲۵ اثر پذیرفته شده و در بخش ایران ۱۴ اثر شرایط اجرا را دارند، همچنین کشور پاکستان با یک گروه سرود و افغانستان با یک نمایش آیینی ما را در برگزاری این رویداد کمک خواهند کرد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.