به گزارش روز شنبه ماجرانیوز، وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به گزارش روزنامه مردم سالاری با عنوان «کارتخوانها نانها را کوچک کردند» و همچنین مطلب روزنامه آرمان امروز با عنوان «وزیر نان خوردن مردم را میشمارد»، اعلام کرد: طرح مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان (مهیا) بزرگترین زیرساخت سخت افزاری و نرم افزاری […]
به گزارش روز شنبه ماجرانیوز، وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به گزارش روزنامه مردم سالاری با عنوان «کارتخوانها نانها را کوچک کردند» و همچنین مطلب روزنامه آرمان امروز با عنوان «وزیر نان خوردن مردم را میشمارد»، اعلام کرد: طرح مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان (مهیا) بزرگترین زیرساخت سخت افزاری و نرم افزاری برای مدیریت توزیع یک کالای یارانهای در ۱۵ سال گذشته است که در دولت سیزدهم، تنها ظرف مدت ۱۰۰ روز، در سطح کشور به فراگیری بالای ۹۵ رسیده است.
فاز نخست این طرح شناسایی دقیق اطلاعات، رفتار مصرفی و عملکرد نانوایان است و در فاز دوم اجرای آن با امکان سنجش فراگیر عملکرد واحدهای پخت نان در سراسر کشور، امکان بازرسی هوشمند و مدیریت و توزیع هوشمند تخصیص گندم و آرد یارانهای در کشور فراهم میشود.
بر مبنای اطلاعات به دست آمده از ۱۰۰ روز نخست اجرای فاز اول این طرح روزانه بیش از ۸.۹ میلیون تراکنش خرید نان به ارزش ریالی ۸۲ میلیارد تومان و در قالب فروش بیش از ۱۰۵ میلیون قرص انواع نان ثبت میشود.
در جریان اجرای این طرح ثبت فروش نان غیرواقعی، جابهجایی کارتخوانها و انتقال کارتخوان به واحد صنفی دیگر، تولید تراکنشهای جعلی توسط برخی نانوایان و… به منظور سوءاستفاده از کمک هزینه دولت به نانوایان یا بهرهمندی غیرعادلانه از آرد یارانهای، با تحلیل دادهای سوابق رفتار نانوایان در کارتخوانهای هوشمند، به صورت مداوم در حال انجام است و برخورد با تخلفات در ادامه اجرای طرح، انجام خواهد شد.
معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین با اشاره به اینکه بانک کارآفرین حامی چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامهنویسی دانش آموزی "کیدکدشریف۲۰۲۵" است، این حضور را مقدمهای بر حضور بانک کارآفرین در حمایت از نوجوانان و استعدادهای دیجیتال خواند و گفت: بستههای تشویقی و حمایتی ویژه برای شرکتکنندگان برتر چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامه نویسی دانش آموزی طراحی شده است که شامل دسترسی به منابع فناوری، مشاوره مسیر شغلی، جذب استعدادهای برتر و حمایت از ایدههای نوآورانه در مراحل اولیه خواهد بود.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با اختصاص بیش از 58 هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه، بیش از 69000 فقره وام فرزندآوری پرداخت کرد.
بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاستهای کلان اقتصادی و تحقق تکالیف مقرر در ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقاء نظام مالی کشور، در سال ۱۴۰۳ گامی بلند در مسیر شفافسازی، چابکسازی و افزایش بهرهوری داراییهای خود برداشت و موفق شد با برگزاری ۹۷ دوره مزایده در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت، تمامی اموال تملیکی و مازاد قابل واگذاری خود را عرضه کند.
مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: موفقیتهای بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود در اقتصاد کشور سرعت بیشتری به خود گرفته و امروز دستاوردهای آن با تلاش تمامی کارکنان بانک و شرکتهای تابعه، قابل دفاع است. ضمن اینکه باید از مسیر فعالیتهای سالهای گذشته و زحمات مدیران و کارکنان و پیشکسوتان بانک نیز دفاع کرد.
دیدگاه بسته شده است.