نمایشگاه عکس «فریمهای خاطره» از تاریخ ۲۰ تا ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۱ در محل موزه سینما برپا میشود و علاقهمندان به سینما میتوانند ۲۱ فریم عکس خاطرهانگیز از پشتصحنه فیلمهای کوتاه ۲۱ سینماگر مطرح سینمای ایران را تماشا کنند. در این نمایشگاه عکس که به همت آژانس عکس ایران برگزار میشود، نماهایی از پشتصحنه فیلمهای کوتاه […]
نمایشگاه عکس «فریمهای خاطره» از تاریخ ۲۰ تا ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۱ در محل موزه سینما برپا میشود و علاقهمندان به سینما میتوانند ۲۱ فریم عکس خاطرهانگیز از پشتصحنه فیلمهای کوتاه ۲۱ سینماگر مطرح سینمای ایران را تماشا کنند.
در این نمایشگاه عکس که به همت آژانس عکس ایران برگزار میشود، نماهایی از پشتصحنه فیلمهای کوتاه کارگردان هایی، چون مهدی جعفری، داریوش یاری، شهرام مکری، وحید موسائیان، رهبر قنبری، ساعد نیکذات، بهرام توکلی، تورج اصلانی، نیما جاویدی، ارسلان امیری، آیدا پناهنده، آرمان فیاض، مسعود امینی تیرانی، کاوه مظاهری، امید شمس، عادل تبریزی، آرین وزیردفتری، سالم صلواتی، بهرام و بهمن ارک، محمدرضا خردمندان و کاظم دانشی در معرض دید علاقهمندان قرار میگیرد.
نمایشگاه عکس «فریمهای خاطره» فردا یکشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۱۸ باحضور مهدی آذرپندار مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، مجید اسماعیلی مدیرعامل موزه سینما، عبدالرضا سهرابی مدیرکل مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علیاکبر صفیپور مدیرکل دفتر برنامهریزی و آموزشهای هنری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجتبا کوچکی مدیرعامل انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس، سید احسان باقری مدیر خانه عکاسان ایران و تعدادی از ۲۱ کارگردان این نمایشگاه افتتاح خواهد شد. این نمایشگاه از بیستم تا بیستوپنجم شهریورماه به صورت رایگان در فضای باز موزه سینما پذیرای علاقهمندان به سینما است.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.