فیلم «جنگ جهانی سوم» به کارگردانی هومن سیدی در شب پایانی قدیمی ترین جشنواره سینمایی جهان جایزه بهترین فیلم بخش افقهای جشنواره را از آن خود کرد. همچنین محسن تنابنده برای بازی در فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم به کارگردانی هومن سیدی جایزه بهترین بازیگر مرد بخش افقهای هفتاد و نهمین جشنواره فیلم ونیز را […]
فیلم «جنگ جهانی سوم» به کارگردانی هومن سیدی در شب پایانی قدیمی ترین جشنواره سینمایی جهان جایزه بهترین فیلم بخش افقهای جشنواره را از آن خود کرد.
همچنین محسن تنابنده برای بازی در فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم به کارگردانی هومن سیدی جایزه بهترین بازیگر مرد بخش افقهای هفتاد و نهمین جشنواره فیلم ونیز را به خود اختصاص داد.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است که «شکیب یک کارگر روز مزد بیخانمان است که هرگز نتوانسته با از دست دادن همسر و پسرش در زلزله سالها پیش کنار بیاید. او اکنون در پشت صحنه یک فیلم مشغول به کار است. محل ساختوسازی که او امروز در آن کار میکند به لوکیشن فیلمی درباره جنایات هیتلر در طول جنگ جهانی دوم تبدیل میشود.»
تیزر فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم»
فهرست برگزیدگان هفتاد و نهمین جشنواره فیلم ونیز به شرح زیر است:
فیلم سینمایی «همه زیبایی و خونریزی» به کارگردانی لورا پویترس جایزه شیر طلای این دوره از جشنواره فیلم ونیز را از آن خود کرد.
بهترین بازیگر نوظهور: تیلور راسل برای فیلم «استخوانها و همه»
بهترین بازیگر مرد: کالین فارل برای فیلم «The Banshees of Inisherin»
بهترین بازیگر زن: کیت بلانشت برای فیلم «تار»
بهترین فیلمنامه: مارتین مکدانا برای فیلم «The Banshees of Inisherin»
جایزه ویژه هیئت داوران: جعفر پناهی برای فیلم «خرس نیست»
شیر نقرهای بهترین کارگردان: لوکا گوادانینو برای فیلم «استخوانها و همه»
شیر نقرهای جایزه بزرگ هیئت داوران: «سنت عمر» به کارگردانی آلیس دیوپ
بخش افقها:
بهترین فیلم: «جنگ جهانی سوم» به کارگردانی هومن سیدی
بهترین کارگردان: تیزا کووی و راینر فریمر برای فیلم «ورا»
جایزه ویژه هیات داوران: «نان و نمک» به کارگردانی دامیان کوکور
بهترین بازیگر زن: ورا گما برای فیلم «ورا»
بهترین بازیگر مرد: محسن تنابنده برای فیلم «جنگ جهانی سوم»
بهترین فیلمنامه: فرناندو گونزونی برای فیلم «بلانکوئیتا»
بهترین فیلم کوتاه: «برف در سپتامبر» به کارگردانی لخاگوادولام پروف-اچیر
لحظه دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد بخش افقهای جشنواره فیلم ونیز
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.