به گزارش ماجرانیوز، بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه در نامهای به رییس جمهور، با تبریک عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان شانگهای، از آن به عنوان دستاورد بزرگ دیپلماسی اقتصادی دولت انقلابی یاد کرد و گفت: پشت سر گذاشتن مرحله نهایی پیوستن جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاریهای شانگهای بیشک […]
به گزارش ماجرانیوز، بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه در نامهای به رییس جمهور، با تبریک عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان شانگهای، از آن به عنوان دستاورد بزرگ دیپلماسی اقتصادی دولت انقلابی یاد کرد و گفت: پشت سر گذاشتن مرحله نهایی پیوستن جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاریهای شانگهای بیشک اتفاقی بزرگ برای توسعه روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورهای عضو این پیمان است و زمینه ایجاد کریدورهای اقتصادی با این کشورها را پایه گذاری خواهد کرد.
وی ادامه داد: بیشک حل مناقشات و موضوعات مرتبط با تروریسم، تجزیه طلبی و افراط گرایی (که در حقیقت اساس شکل گیری این سازمان هستند) مبنایی خوب برای شروع تعامل و رسیدن به نقطه مطلوب یعنی عبور مسیرهای اقتصادی-تجاری از کشورهای عضو خواهد بود؛ از این حیث این موضوع یک پیروزی سیاسی برای جمهوری اسلامی و مقدمه ای برای رفع تحریمهای ظالمانه علیه کشور بوده و جای مسرت دارد.
نگاهداری یادآور شد: به نظر میرسد که عضویت در این سازمان میتواند فرصت ائتلاف سازی اقتصادی زیادی را برای کشور به همراه میآورد. چنانکه هماکنون در این سازمان شاهد کلاب انرژی اعضا، کنسرسیوم بانکی و منطقه آزاد تجاری هستیم.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: به نظر میرسد استفاده حداکثری از ظرفیتهای سازمان مذکور نیازمند طراحی نقشه راه جدید برای کنش اقتصادی و سیاسی فرامرزی جمهوری اسلامی ایران است. عایدی حداکثری، زمانی به دست خواهد آمد که جمهوری اسلامی ایران بر اساس نقشه و ابتکار سیاسی و اقتصادی خود، از ابزارها و ظرفیتهای سازمان مذکور استفاده کند. مرکز پژوهشهای مجلس هم در راستای این مهم مطالعات و بررسیهایی را در خصوص نقش سابق و جدید ایران در منطقه و فرامنطقه را آغاز کرده است که متعاقبا نتایج این برنامه پژوهشی خدمت جنابعالی ارسال خواهد شد.
نگاهداری همچنین یادآور شد: لازم است از این ظرفیت ائتلافساز در راستای منافع کشور بهرهبرداری حداکثری صورت گیرد که در این زمینه میتوان به مواردی همچون توسعه بندرگاه خشک مشترک اعضا و استفاده از سازوکار این ائتلاف برای طراحی سازوکارهای غیرتحریمپذیر نقل و انتقال وجوه و گسترش تعاملات مالی و بانکی اشاره کرد.
وی در ادامه از اعلام آمادگی مرکز پژوهشهای مجلس در راستای استفاده حداکثری از ظرفیت سازمان مذکور، همکاری پژوهشی و کارشناسی لازم با بدنه مدیریتی و کارشناسی دولت سیزدهم خبر داد.
نشست همکاری مشترک میان صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته و پژوهشکده بیمه با هدف توسعه مدیریت ریسك در صنایع دانشبنیان و پیشرفته با حضور مدیران دو مجموعه برگزار شد.
این شرکت در راستای تقویت پایه مالی و همچنین افزایش نسبت توانگری خود، تصمیم به افزایش ۴۰ درصدی سرمایه از ۱۰ هزار میلیارد ریال به ۱۴ هزار میلیارد ریال گرفته است.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: نگاه ما در سازمان بیمه سلامت، معطوف به رویکردی جامع بوده که پیشگیری را بر درمان مقدم دانسته و اصلاح سبک زندگی را به عنوان بستری اساسی برای ارتقای سلامت جامعه مورد توجه قرار میدهد.
پیرو انتشار خبری در پایگاه اطلاعرسانی صندوق بازنشستگی کشوری به تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۴، به نقل از مدیرعامل محترم آن صندوق، که حاوی نکاتی مهم درخصوص نحوه ارائه خدمات در چارچوب قرارداد بیمه درمان تکمیلی میان صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت بیمه ملت بود، این شرکت لازم میداند نکاتی را جهت شفافسازی و رفع برخی ابهامات مطرح شده، اعلام کند.
دیدگاه بسته شده است.