مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره فیلم رشد تا نوزدهم آبان ماه تمدید شده و تا امروز چند فیلم شاخص برای حضور در آن، ثبت نامکردهاند. روایت دههشصتی برای نوجوان دهه هشتادی فیلم سینمایی «دختر ایران» به نویسندگی و کارگردانی سیدجلال دهقانی اشکذری و به تهیهکنندگی مشترک حامد بامروتنژاد وسیدجلال دهقانی اشکذری برای حضور در […]
مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره فیلم رشد تا نوزدهم آبان ماه تمدید شده و تا امروز چند فیلم شاخص برای حضور در آن، ثبت نامکردهاند.
روایت دههشصتی برای نوجوان دهه هشتادی
فیلم سینمایی «دختر ایران» به نویسندگی و کارگردانی سیدجلال دهقانی اشکذری و به تهیهکنندگی مشترک حامد بامروتنژاد وسیدجلال دهقانی اشکذری برای حضور در بخش مسابقه بینالملل فیلمهای بلند داستانی پنجاه و دومین دوره جشنواره فیلم رشد، ثبت نامکرد.
اشکذری پیش از این برای ساخت فیلم «خانهای کنار ابرها» دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه را از بخش نگاه نو سی و دومین جشنوارهفیلم فجر دریافت کرده است. فیلم سینمایی «دلبری» و سریالهای «حانیه» و «شاهرگ» از دیگر ساختههای این کارگردان است.
کوروش تهامی، گلاره عباسی، آفرین عبیسی، هوشنگ توکلی، علیرضا استادی، بهنوش بختیاری، محمدحسین قاسمیهنر و صاحبحائریزاده در «دختر ایران» نقشآفرینی میکنند؛ اثری که قصه آن در ارتباط با یک قصه عاشقانه در دهه شصت شمسی است.
پسر فقیری که دروازهبان تیم ملی شد
«بیرو»، به کارگردانی و نویسندگی مرتضیعلی عباس میرزایی و تهیهکنندگی مجید برزگر، دیگر فیلمی است که برای حضور در بخشمسابقه بینالملل جشنواره فیلم رشد، ثبت نام کره است.
عباسمیرزایی پیش از ساخت این فیلم، کارگردانی دو اثر «خون خدا» و «انزوا» را در کارنامه دارد. وی برای «خون خدا» برنده جایزهکارگردانی بخش تجلی اراده ملی سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر و برای «انزوا» برنده جایزه کارگردانی جشنواره سالنتو ایتالیاشده است.
«بیرو» یک درام ورزشی زندگینامهای و روایتی از روزگار دشوار علیرضا بیرانوند است که در خانوادهای تنگدست در لرستان رشدمیکند و برای رسیدن به آرزوهای فوتبالی خود، به تهران میآید. او در این مسیر دشوار، هم برای پیشرفت تلاش میکند، هم میخواهدکمکخرج خانوادهاش باشد.
ستایش صلح در اثر حبیب احمدزاده
«افسانه بناسان، غول چراغ جادو» دیگر فیلمی است که در پنجاه و دومین دوره جشنواره فیلم رشد حضور خواهد داشت.
این فیلم ساخته حبیب احمدزاده، رماننویس، مستندساز، فیلمنامهنویس و محقق ایرانی است و پرویز پرستویی در آن نقشآفرینیمیکند.
«افسانه بناسان، غول چراغ جادو» اثری در ستایش صلح است که برای تشکر از شیسوکو تسویا، زنی ژاپنی که به بهبود جانبازانشیمیایی ایران کمک کرده است، ساخته شده است.
این فیلم تا امروز در چند شهر خارجی از جمله لسآنجلس، واشنگتن و سانفرانسیکو اکران شده و در جشنواره فیلم هند نیز حضورداشته است. این اثر همچنین در جشنواره جهانی فجر هم حاضر بوده است و هماکنون در حال رایزنی برای اکران در مدارس ژاپن است.
این فیلم به خواسته خانم تسویا، به صورت داستانی و آموزشی ساخته شده است.
پنجاه و دومین دوره جشنواره بینالمللی فیلمهای علمی، آموزشی و تربیتی رشد از هفتم تا سیزدهم آذرماه در مجتمع فرهنگی سینمافلسطین برگزار خواهد شد. علاقمندان به حضور در این جشنواره میتوانند آثار خود را تا نوزدهم آبانماه به دبیرخانه جشنواره ارسالکنند. اطلاعرسانی خبرها و رویدادهای مربوط به این دوره جشنواره در پایگاه اینترنتی صورت خواهد گرفت.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.