محمدرضا فرجی مدیر کل دفتر توسعه زیر ساخت و فناوری سینمایی و سمعی بصری و رییس کمیسیون مذکور، ضمن تقدیر و تشکر از شهرداری قرچک برای احداث پردیس مذکور این اقدام را گامی در جهت توسعه زیرساختهای سینمایی در شهرهای کم برخوردار و تحقق شعارگسترش عدالت فرهنگی در دولت سیزدهم عنوان کرد. این پردیس سینمایی، […]
محمدرضا فرجی مدیر کل دفتر توسعه زیر ساخت و فناوری سینمایی و سمعی بصری و رییس کمیسیون مذکور، ضمن تقدیر و تشکر از شهرداری قرچک برای احداث پردیس مذکور این اقدام را گامی در جهت توسعه زیرساختهای سینمایی در شهرهای کم برخوردار و تحقق شعارگسترش عدالت فرهنگی در دولت سیزدهم عنوان کرد.
این پردیس سینمایی، پیرو تفاهم نامه سازمان سینمایی و شهرداری قرچک به همت شهرداری قرچک در زمینی به مساحت ۱۰۰۰۰ متر و زیر بنایی در حدود ۱۱۰۰ متر در شهرک طلاییه قرچک احداث شده است.
کلنگ این پردیس سینمایی که اولین سینما در شهر قرچک محسوب میشود در سال ۹۷ به زمین زده شد. این پردیس سینمایی با ۳ سالن نمایش و ظرفیت ۳۱۲ صندلی آماده بهره برداری شده است.
گفتنی است کمیسیون رسیدگی موضوع ماده ۸ آیین نامه ایجاد، ساماندهی و نظارت برسالنهای نمایش فیلم، متشکل از نمایندگان وزارت کشور، انجمن سینماداران، فرماندهی نیروی انتظامی، وزارت راه و شهرسازی، شهرداری و سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری، وظیفه بررسی و صدور موافقت اصولی ساخت و صدور مجوز بهره برداری از سالنهای نمایش فیلم را عهده دارد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.