روزنامه گاردین در آستانه تولد هشتاد سالگی مارتین چارلز اسکورسیزی، کارگردان مطرح سینما به عنوان «بزرگترین کارگردان زنده» نام برد. اسکورسیزی متولد ۱۷ نوامبر ۱۹۴۲ است. مارتین چارلز اسکورسیزی متولد ۱۷ نوامبر ۱۹۴۲ فیلمساز آمریکایی است که پنج فیلم او از سوی کتابخانه کنگره در فهرست ملی فیلم ثبت شده است. اسکورسیزی در سال ۱۹۹۰ […]
روزنامه گاردین در آستانه تولد هشتاد سالگی مارتین چارلز اسکورسیزی، کارگردان مطرح سینما به عنوان «بزرگترین کارگردان زنده» نام برد.
اسکورسیزی متولد ۱۷ نوامبر ۱۹۴۲ است.
مارتین چارلز اسکورسیزی متولد ۱۷ نوامبر ۱۹۴۲ فیلمساز آمریکایی است که پنج فیلم او از سوی کتابخانه کنگره در فهرست ملی فیلم ثبت شده است.
اسکورسیزی در سال ۱۹۹۰ سازمان غیرانتفاعی بنیاد فیلم، در ۲۰۰۷ بنیاد جهانی سینما و در ۲۰۱۷ پروژه میراث فیلم آفریقا را تأسیس کرده است.
او در نه فیلم راننده تاکسی، گاو خشمگین، سلطان کمدی، نیویورک، نیویورک و تنگه وحشت با رابرت دنیرو همکاری کرده است. همچنین او کارگردانی پنج فیلم دیکاپریو به نامهای دارودستههای نیویورکی، هوانورد، رفتگان، جزیره شاتر و گرگ وال استریت را انجام داده است.
معروفیت اسکورسیزی به دلیل همکاری طولانی مدت خود با تدوینگر فیلم تلما شونمیکر است. همچنین او با ۱۲ نامزدی بهترین کارگردانی از اسکار، تنها کارگردان زنده با بیشترین نامزدی و بهطور کلی دومین شخص نامزدشده پس از ویلئام وایلر است.
استیو مک کویین کارگردان فیلم «۱۲ سال بردگی» درباره خالق «راننده تاکسی» گفت: مارتین اسکورسیزی سکانسهای معرفی شخصیت خیلی خوبی دارد و من عاشق معرفی دنیرو در «خیابانهای بی رحم» هستم. جایی که دنیرو اولین بار از یک کافه بیرون میآید و هاروی کیتل او را تماشا میکند، صحنه با تکنیک اسلوموشن فیلمبرداری شده است. این معرفی یکی از بی نقصترین معرفی شخصیتها در تاریخ سینما است.
همچنبن وودی آلن، اسکورسیزی را شاعر بخش تیره و تاریک منهتن میخواند و میگوید همه فیلمهای مارتین اسکورسیزی را دوست دارد و بر این عقیده است که رفقای خوب یکی از بهترین فیلمهای ساخته شده در تاریخ سینمای آمریکاست.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.