به گزارش . ماجرانیوز، حمید حاجاسماعیلی در یادداشتی در ماجرانیوز در واکنش به اظهارات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر اینکه ۵۰ درصد اهداف اشتغالزایی محقق شد، اظهار داشت: اینکه دولت ادعا داشته باشد که نیمی از وعدههای خود را در حوزه اشتغال عمل کرده، باید به آمارهایی توجه کنید که در کارجویان […]
به گزارش . ماجرانیوز، حمید حاجاسماعیلی در یادداشتی در ماجرانیوز در واکنش به اظهارات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر اینکه ۵۰ درصد اهداف اشتغالزایی محقق شد، اظهار داشت: اینکه دولت ادعا داشته باشد که نیمی از وعدههای خود را در حوزه اشتغال عمل کرده، باید به آمارهایی توجه کنید که در کارجویان اصلی داریم.
وی افزود: براساس آمارهایی که مرکز آمار ایران مربوط به پایان تابستان منتشر کرده، نرخ بیکاری حدود ۰.۱ درصد کاهش پیدا کرده و به ۸.۹ درصد رسیده است.
این کارشناس بازار کار تصریح کرد: حالا جدا از اما و اگرهایی که در خصوص آمار اشتغال و بیکاری در مرکز آمار وجود دارد، اما در بخش جمعیتی جوانان، فارغالتحصیلان و زنان، نرخ بیکاری بالایی داریم. حتی نرخ بیکاری از این هم میتواند بالاتر باشد؛ به دلیل اینکه جمعیت فعال ما محل بحث است و خود من هم از گذشته این انتقاد را داشتم که چرا متناسب با شرایط اجتماعی، رشد چندانی ندارد.
وی عنوان کرد: بههرحال دولت مدعی است که من جمعیت فعال را آن عدهای محاسبه میکنم که بهعنوان کارجو آنها را تشخیص دهم و آنها تقاضای کار داشته باشند و یا به عبارتی، مشارکت اقتصادی داشته باشند.
حاجاسماعیلی افزود: کل نکته اینجاست که برنامهای که دولت برای این تعداد شغل داشته، چه بوده است؟ مگر میشود بدون برنامه شغل ایجاد کرد؟ وزارتخانهای که دبیری شورای عالی اشتغال را برعهده دارد و هماهنگکننده اصلی اشتغال در کشور است و مسوول روابط کار و پیگیریهای لازم در حوزه اشتغال بوده، بیش از ۵، ۶ ماه وزیر نداشته است. بنابراین چطور این ادعا مطرح میشود که شغل ایجاد شده است؟ ما هیچگونه برنامه تخصصی و فنی ندیدیم.
وی خاطرنشان کرد: به نظر من همیشه جنبههای تبلیغی دولتها باعث میشود چنین ادعاهایی را مطرح کنند.
مشروح اظهارات حاجاسماعیلی را (اینجا) بخوانید.
۲۲۳۲۲۵
این مطلب بدون برچسب می باشد.
طبق برنامه ریزی صورت گرفته، سیاستهای اعتباری جدید بانک توسعه صادرات ایران در قالب طرح الماسان توسط شعب مختلف برای مشتریان تبیین میشود.
دبیرکل اولین همایش ملی حقوق بانکی با اشاره به روند تشکیل اندیشکده حقوق بانکی در عرصه بانکی کشور بر ضرورت توجه به حقوق بانکی تأکید کرد و گفت: این همایش با تشکیل کمیتهای از نخبگان حقوقی و علمی کشور در عرصه علم و عمل به دنبال کسب بهترین نتایج و دستاوردهای پژوهشی در عرصه نظریه تا اجرا در نظام اقتصادی کشور است.
وبینار مدیریت های مناطق بانک سینا برای بررسی عملکرد و تبیین برنامه های سال ۱۴۰۴ با حضور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این بانک برگزار شد
در دنیای امروز، هوش مصنوعی (AI) به یکی از ابزارهای کلیدی در صنعت بانکداری تبدیل شده است. بانکها با بهرهگیری از این فناوری، نهتنها کارایی عملیاتی خود را افزایش دادهاند، بلکه تجربه مشتریان را نیز بهبود بخشیدهاند
دیدگاه بسته شده است.