آثار راه یافته به بیست وهفتمین جشنواره تئاتر استان تهران که شامل ۱۸ اثر نمایشی است، از ۱ تا ۶ آذرماه در ۴ سالن استاد علی نصیریان، سالن داوود رشیدی، سالن استاد مشایخی و سالن استاد محمود استاد محمد مجموعه پردیس تئاتر تهران اجرا میشوند. طبق جدول منتشر شده، از ۱ تا ۵ آذرماه ۱۸ […]
آثار راه یافته به بیست وهفتمین جشنواره تئاتر استان تهران که شامل ۱۸ اثر نمایشی است، از ۱ تا ۶ آذرماه در ۴ سالن استاد علی نصیریان، سالن داوود رشیدی، سالن استاد مشایخی و سالن استاد محمود استاد محمد مجموعه پردیس تئاتر تهران اجرا میشوند.
طبق جدول منتشر شده، از ۱ تا ۵ آذرماه ۱۸ اثر نمایشی روزانه دو اجرا در ۴ سالن پردیس تئاتر تهران خواهند داشت.
اجراهای بیست وهفتمین جشنواره تئاتر استان تهران به گونهای برنامهریزی شده که نمایشها هیچگونه تداخل زمانی در اجرا نخواهند داشت و بر همین اساس هم گروههای نمایشی فرصت به تماشا نشستن دیگر آثار راه یافته به جشنواره را خواهند داشت.
در روز سه شنبه (۱ آذرماه) نمایش «هفت شب هفت روز» نوشته آرش رضایی به کارگردانی فروزان حسینی از شهرستان شمیرانات ساعت ۱۴:۳۰ و ۱۶:۳۰ در سالن استاد علی نصیریان، نمایش «آوایی در زندگی دور دست» نوشته احسان فلاحیان به کارگردانی مرضیه ذاکری از شهرستان ملارد ساعت ۱۵:۳۰ و ۱۷:۳۰ در سالن استاد داوود رشیدی، نمایش «مجلس شبیه خوانی قربانی» نوشته و کاری از علی بیگدلی از شهرستان پردیس ساعت ۱۶:۳۰ و ۱۸:۳۰ در سالن استاد مشایخی و نمایش «گلولههای بیصدا» نوشته افشین ناصری به کارگردانی احمد روستایی از شهرستان پاکدشت ساعت ۱۷:۳۰ و ۱۹:۳۰ در سالن استاد محمود استادمحمد اجرا میشوند.
در دومین روز از اجراهای بیست و هفتمین جشنواره تئاتر استان تهران (۲ آذرماه) نمایش «کوردیناتور» نوشته و کاری از کیانوش احمدی از شهرستان شهریار ساعت ۱۴:۳۰ و ۱۶:۳۰ در سالن استاد علی نصیریان، نمایش «سکوت آخر» نوشته زهرا مهرآذر به کارگردانی بهزاد صالحی از شهرستان قدس ساعت ۱۵:۳۰ و ۱۷:۳۰ در سالن استاد داوود رشیدی، نمایش «شب انار» نوشته علیرضا سعیدی کیاسری به کارگردانی اکبر قهرمانی از شهرستان پرند ساعت ۱۶:۳۰ و ۱۸:۳۰ در سالن استاد مشایخی و نمایش «میخواهم میوسوف را ببینم» با اقتباس از نمایشنامه تامارا دالمات به کارگردانی محمدجواد حبیبی از شهرستان ری ساعت ۱۷:۳۰ و ۱۹:۳۰ در سالن استاد محمود استادمحمد به اجرا در میآید.
در روز پنجشنبه (۳ آذرماه) نمایش «ناگفتههای هشت سال زنانگی» نوشته مزدک صالحی به کارگردانی سمیه آباده از شهرستان رباط کریم ساعت ۱۴:۳۰ و ۱۶:۳۰ در سالن استاد علی نصیریان، نمایش «پهلوان قلیچ» نوشته رضا محمدیان و سوگل تاجیک به کارگردانی رضا محمدیان از شهرستان پیشوا ساعت ۱۵:۳۰ و ۱۷:۳۰ در سالن استاد داوود رشیدی، نمایش «یک و بیست دقیقه بامداد» نوشته پژمان شاهوردی به کارگردانی امیرعلی بدلی از شهرستان قرچک ساعت ۱۶:۳۰ و ۱۸:۳۰ در سالن استاد مشایخی و نمایش «فرشتگان سوخته» نوشته سحر حصاری به کارگردانی طاهره قهرمانی از شهرستان اسلامشهر ساعت ۱۷:۳۰ و ۱۹:۳۰ در سالن استاد محمد استادمحمد روی صحنه میرود.
در روز جمعه (۴ آذرماه) دو سالن استاد علی نصیریان و استاد مشایخی نمایشی اجرا نمیشود، اما در سالن استاد داوود رشیدی «اپرای گوزنها» نوشته روحالله سمیع به کارگردانی علیرضا تاجیک از شهرستان قرچک ساعت ۱۵:۳۰ و ۱۷:۳۰ و در سالن استاد محمد استادمحمد نمایش «غائله» نوشته و کاری از سیما تیموری از شهرستان شهریار ساعت ۱۷:۳۰ و ۱۹:۳۰ اجرا خواهد شد.
در آخرین روز از اجراهای بیست و هفتمین جشنواره تئاتر استان تهران (۵ آذرماه) نمایش «این وآن» نوشته مهدی صالحیار به کارگردانی محمد احمدی از شهرستان پاکدشت ساعت ۱۴:۳۰ و ۱۶:۳۰ در سالن استاد علی نصیریان، نمایش «پرواز با بالهای سوخته» نوشته مهدی اکبری به کارگردانی محمد ستوده از شهرستان پاکدشت ساعت ۱۵:۳۰ و ۱۷:۳۰ در سالن استاد داوود رشیدی، نمایش «نذر عباس» نوشته و کاری از محمد یزدی از شهرستان ملارد ساعت ۱۶:۳۰ و ۱۸:۳۰ در سالن استاد مشایخی و نمایش «عقیق» نوشته شهرام سلطانی به کارگردانی سیدامیر حسینی از شهرستان قدس ساعت ۱۷:۳۰ و ۱۹:۳۰ در سالن استاد محمود استادمحمد به اجرا در میآید.
گفتنی است آیین اختتامیه بیست و هفتمین جشنواره تئاتر استان تهران ۶ آذرماه ساعت ۱۷:۳۰ در سالن اصلی پردیس تئاتر تهران برگزار میشود.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.