به گزارش variety، «شکارچیان» سریالی با بازی آل پاچینو، با نمایش فصل دومش در ۱۳ ژانویه، به کار خود پایان میدهد. سریال «شکارچیان» ابتدا در فوریه ۲۰۲۰ به صورت استریم پخش شد و تابستان همانسال ساخت فصل دوم آن در لیست برنامهها قرار گرفت. «شکارچیان» دومین سریال پرمخاطب آمازون است که تنها پس از ۲ […]
به گزارش variety، «شکارچیان» سریالی با بازی آل پاچینو، با نمایش فصل دومش در ۱۳ ژانویه، به کار خود پایان میدهد.
سریال «شکارچیان» ابتدا در فوریه ۲۰۲۰ به صورت استریم پخش شد و تابستان همانسال ساخت فصل دوم آن در لیست برنامهها قرار گرفت.
«شکارچیان» دومین سریال پرمخاطب آمازون است که تنها پس از ۲ فصل به پایان میرسد.
عنوان سریال «شکارچیان» اشاره به تعقیب و گریز شماری از نازیهای فراری از جنگ جهانی دوم دارد که در سال ۱۹۷۷ در شهر نیویورک زندگی میکنند. در ادامه این سریال شکارچیان متوجه شدهاند صدها نفر از مقامات عالی رتبه نازی در میان مردم دارند زندگی میکنند و برای ایجاد رایش چهارم در آمریکا در حال توطئه هستند.
آل پاچینو، لوگان لرمن، جریکا هینتون، جاش رادنور، کیت مولوانی، تیفانی بون، گرگ آستین، لوئیس اوزاوا، کارول کین، سائول روبینک، دیلن بیکر و لنا در فصل اول این سریال نقشآفرینی کردهاند. در ادامه اودو کایر هم در نقش آدولف هیتلر به این سریال پیوست و جنیفر جیسون لی هم در نقش یکی از شکارچی نازی به بازیگران این مجموعه اضافه شد.
سریال «شکارچیان» ساخته دیوید ویل است که به عنوان تهیه کننده اجرایی و مجری برنامه هم فعالیت میکند. نیکو توسکانو، جردن پیل و وین روزنفلد تهیه کننده اجرایی این سریال هستند و استودیو آمازون تولید این سریال را در دست گرفته است.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.