ابوالفضل حجازی افزود: تولید موتورسیکلت از زمانی که خودرو گران شد، رونق گرفت و موجب شد تنوع تولید این کالا در مقایسه با گذشته افزایش یابد، این افزایش تقاضا نیز باعث افزایش قیمت شد به نحوی که اکنون قیمت موتورسیکلت از ۵۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان است؛ این افزایش قیمت باعث شد این محصول به […]
ابوالفضل حجازی افزود: تولید موتورسیکلت از زمانی که خودرو گران شد، رونق گرفت و موجب شد تنوع تولید این کالا در مقایسه با گذشته افزایش یابد، این افزایش تقاضا نیز باعث افزایش قیمت شد به نحوی که اکنون قیمت موتورسیکلت از ۵۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان است؛ این افزایش قیمت باعث شد این محصول به عنوان کالای لوکس به شمار بیاید.
وی گفت: در گذشته قیمت موتورسیکلتهایی که در ایران تولید میشد بین ۳ تا ۵ میلیون تومان بود به همین دلیل اصولاً جزو کالای سرمایهای به شمار نمیرفت، اما اکنون جزو کالاهای لوکس به شمار میرود. اکنون نحوه استفاده از موتورسیکلت هم در مقایسه با گذشته تغییر کرده و فرهنگ استفاده از آن در بین مردم جا افتاده است.
حجازی ادامه داد: ۱۵ کارخانه اکنون در کشور موتورسیکلت تولید میکنند که همین عامل باعث افزایش اشتغال زایی در صنعت موتورسیکلت شد.
عضو انجمن موتورسیکلت ایران با بیان اینکه از ابتدای امسال ۱۲۰ هزار موتورسیکلت شماره گذاری شده است، گفت: هم اکنون حدود ۷۰ هزار موتورسیکلت در انبار موتورسیکلت سازان است که علت آن هم فرارسیدن فصل سرماست البته با آمدن بهمن و استقبال از بهار، فروش مجدد افزایش مییابد.
۲۲۳۲۲۵
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آیتاله سید مصطفی محقق داماد، استاد حوزه و دانشگاه و حقوقدان و رئیس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم ایران، در اولین همایش ملی حقوق بانکی با بیان اینکه بانکداری استوانه اقتصاد یک ملت است، گفت: شعار سرمایهگذاری برای تولید میتواند نقطه عطفی در اقتصاد کشور باشد.
فرشيد فرخ نژاد، مدیرعامل بانک ملت گفت: تا پایان سال مجموع عرضه اوراق مرابحه ارزی از سوی اين بانك به ۷۶۰ میلیون یورو خواهد رسید که گام مهمی در جهت حمايت از شركت های بزرگ صنعتي و رفع نياز شركت های صادرات محور خواهد بود.
بانک پارسیان در راستای عمل به تعهدات و تکالیف قانونی خود طی سال 1403، مبلغ 71 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه در بخشهای ازدواج، فرزند آوری، اشتغالزایی، مسکن محرومان و رفع احتیاجات ضروری از طریق صندوق قرضالحسنه، به متقاضیان و نیازمندان پرداخت کرده است.
طبق اعلام بانک مرکزی، تعداد بانکهای ارائه دهنده خدمت چک دیجیتال به ۲۶ بانک رسید و از زمان راهاندازی چک دیجیتال در کشور تا پایان فروردین سال جاری، بیش از یک میلیون و ۵۷۶ هزار فقره چک الکترونیک ثبت شده که ۹۹.۴ درصد از چکهای مبادله شده، وصول شده است.
دیدگاه بسته شده است.