به گزارش . ماجرانیوز، استمرار تورم بالا و نزدیک به ۵۰ درصد و پیشبینی تداوم کسری بودجه دولت در سال آتی و به تبع آن رشد بالای نقدینگی، از دلایلی است که میتواند محرک دلار برای ادامه روند صعودی و ثبت سقفهای جدید باشد. در همین رابطه، میثم رادپور، کارشناس اقتصادی ی در گفتوگو با […]
به گزارش . ماجرانیوز، استمرار تورم بالا و نزدیک به ۵۰ درصد و پیشبینی تداوم کسری بودجه دولت در سال آتی و به تبع آن رشد بالای نقدینگی، از دلایلی است که میتواند محرک دلار برای ادامه روند صعودی و ثبت سقفهای جدید باشد.
در همین رابطه، میثم رادپور، کارشناس اقتصادی ی در گفتوگو با . ماجرانیوز با اشاره به این موضوع که برای توضیح اینکه چرا نرخ ارز در حال بالا رفتن است، اظهار داشت: با تورمی که اقتصاد ما با آن دست و پنجه نرم میکنند و همه آن را در محل احساس میکنند، اینکه دلار تاکنون بالا نرفتهاست، نجابت به خرج دادهاست.
وی عنوان کرد: این امر نگران کنندهاست که دلار چرا تاکنون انقدر نجابت به خرج دادهاست. به عبارت دیگر، فشار تورمی در کشور موجود است و بنابر نظریه برابری قدرت خرید، اگر تورم کشور شما با یک کشور مورد نظر مانند ایالات متحده اختلاف داشته باشد که در بازه زمانی یک ساله نزدیک به۳۷ تا ۳۸ درصد با آمریکا اختلاف تورمی داریم، نرخ ارز شما نیز باید به این مقدار در بازه یک ساله تضعیف شود و تا زمانی که تورم هست نیاز به دلیل بیشتری برای فشار به بازار ارز نیست.
مشروح گزارش در این خصوص را (اینجا) بخوانید.
۲۲۳۲۲۵
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آیتاله سید مصطفی محقق داماد، استاد حوزه و دانشگاه و حقوقدان و رئیس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم ایران، در اولین همایش ملی حقوق بانکی با بیان اینکه بانکداری استوانه اقتصاد یک ملت است، گفت: شعار سرمایهگذاری برای تولید میتواند نقطه عطفی در اقتصاد کشور باشد.
فرشيد فرخ نژاد، مدیرعامل بانک ملت گفت: تا پایان سال مجموع عرضه اوراق مرابحه ارزی از سوی اين بانك به ۷۶۰ میلیون یورو خواهد رسید که گام مهمی در جهت حمايت از شركت های بزرگ صنعتي و رفع نياز شركت های صادرات محور خواهد بود.
بانک پارسیان در راستای عمل به تعهدات و تکالیف قانونی خود طی سال 1403، مبلغ 71 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه در بخشهای ازدواج، فرزند آوری، اشتغالزایی، مسکن محرومان و رفع احتیاجات ضروری از طریق صندوق قرضالحسنه، به متقاضیان و نیازمندان پرداخت کرده است.
طبق اعلام بانک مرکزی، تعداد بانکهای ارائه دهنده خدمت چک دیجیتال به ۲۶ بانک رسید و از زمان راهاندازی چک دیجیتال در کشور تا پایان فروردین سال جاری، بیش از یک میلیون و ۵۷۶ هزار فقره چک الکترونیک ثبت شده که ۹۹.۴ درصد از چکهای مبادله شده، وصول شده است.
دیدگاه بسته شده است.