قسمت دوم «پلنگ سیاه» در باکس آفیس آخر هفته سینماهای آمریکا ، فیلمهای «او گفت» و «منو» را پشت سر گذاشت و صدر نشین شد. «پلنگ سیاه» تاکنون مجموع ۲۰۵ میلیون دلار فروش داشته است. «پلنگ سیاه» سیامین فیلم دنیای سینمایی مارول برای دومین بار در آخر هفته صدرنشین گیشه آمریکا شد. پیش بینیها حاکی […]
قسمت دوم «پلنگ سیاه» در باکس آفیس آخر هفته سینماهای آمریکا ، فیلمهای «او گفت» و «منو» را پشت سر گذاشت و صدر نشین شد. «پلنگ سیاه» تاکنون مجموع ۲۰۵ میلیون دلار فروش داشته است.
«پلنگ سیاه» سیامین فیلم دنیای سینمایی مارول برای دومین بار در آخر هفته صدرنشین گیشه آمریکا شد.
پیش بینیها حاکی از آن است که این فیلم از روز جمعه تا یکشنبه بین ۷۲ تا ۸۰ میلیون دلار فروش خواهد داشت. همچنین این فیلم ۵۵ تا ۶۰ درصد نسبت به اکران افتتاحیه خود افت فروش داشته است.
قسمت اول این فیلم محصول سال ۲۰۱۸ است که در دومین هفته اکرانش، ۴۴ درصد افت فروش داشته و توانسته ۱۱۱ میلیون دلار فروش فوق العاده داشته باشد. همچنین بیشتر فیلمهای مارولی مانند دکتر استرنج، ثور: عشق و طوفان و مرد عنکبوتی راهی به سوی خانه نیست، هر کدام در دومین هفته اکران ۶۷ رصد کاهش فروش داشتهاند.
با این وجود، «پلنگ سیاه» با ۲۰۵ میلیون دلار در باکس آفیس سینماهای آمریکا و ۳۵۰ میلیون دلار در سطح جهانی در میان پرفروشترین فیلمهای سال قرار گرفته است. این هفتمین فیلم در سال ۲۰۲۲ است که فروش آن از ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفته است.
قسمت آخر «پلنگ سیاه» یک فیلم پرهزینه است که ۲۵۰ میلیون دلار هزینه تولید و ۱۰۰ میلیون دلار نیز هزینه تبلیغ داشته است. همچنین این فیلم تا زمان اکران قسمت دوم «آواتار» میتواند صدرنشین باکس آفیس باشد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.