به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت محمد جعفری مدیر موسسه مهافیلم و تهیهکننده مستندهای «نائبالامام»، «شیخ نشینها» و «جزیره ثبات» را تسلیت گفت. در متن پیام رئیس حوزه هنری آمده است: «بسمه تعالی إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ خبر درگذشت ناگهانی جوان مجاهد و هنرمند مخلص مرحوم […]
به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت محمد جعفری مدیر موسسه مهافیلم و تهیهکننده مستندهای «نائبالامام»، «شیخ نشینها» و «جزیره ثبات» را تسلیت گفت.
در متن پیام رئیس حوزه هنری آمده است:
«بسمه تعالی
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
خبر درگذشت ناگهانی جوان مجاهد و هنرمند مخلص مرحوم آقای محمد جعفری رحمتالله علیه موجب تأثر اهالی جبهه فرهنگی انقلاب و اینجانب شد. هرچند توفیق آشنایی از نزدیک با ایشان را نداشتم ولی دورادور شاهد سختکوشی، خلاّقیت و دغدغهمندیهایش در حوزه فیلمسازی بودم و جسارت و شجاعتش در حرکت سریع به سمت تولید، ناظر به مسائل روز را میستودم.
فهم درست از اهمیت تیم مداری و تشکیلات باوری در عملکرد حرفهای مرحوم جعفری طی سالهای اخیر خاصه در تأسیس و مدیریت مؤسسه مها فیلم و نقش آفرینی مؤثرش در دورههای تربیت فیلمساز شین نمایان بود. مستندهای «نائبالامام»، «شیخ نشینها» و «جزیره ثبات» از جمله نتایج تلاشهای ایشان است که همدوش با گروه مهافیلم ساخته و به نمایش گذاشته شد؛ گروهی که در عین بهرهمندی از ارزشهای هنری و حرفهای، بستری برای فعالیت و خلاقّیت جوانان مستعد انقلابی فراهم نموده است.
اینجانب ضمن عرض تسلیت صمیمانه به خانواده محترم، همسر مکرمه و دختر عزیز ایشان، همچنین همرزمان ایشان در گروه مهافیلم و هنرمندان جبهه فرهنگی انقلاب در شیراز، آرزومندم در سایه عنایات ائمه طاهرین سلاماللهعلیهم، چراغ این خیمه مبارک پرفروغ باقی بماند و تلاشهای مرحوم جعفری و گروهش در آینده، بیش از پیش به ثمر نشیند؛ انشاءالله.»
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.