با حکم سعید نجفیان دبیر جشنواره، پنج کارشناس، مدرس و هنرمند عرصه تئاتر، آثار استانی معرفی شده به دبیرخانه سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر سودای عشق در بخش مسابقه نمایشهای خیابانی و محیطی را ارزیابی و انتخاب میکنند. سعید نجفیان دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج (سودای عشق) در احکام جداگانهای اعضای گروه ارزیابی و انتخاب […]
با حکم سعید نجفیان دبیر جشنواره، پنج کارشناس، مدرس و هنرمند عرصه تئاتر، آثار استانی معرفی شده به دبیرخانه سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر سودای عشق در بخش مسابقه نمایشهای خیابانی و محیطی را ارزیابی و انتخاب میکنند.
سعید نجفیان دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج (سودای عشق) در احکام جداگانهای اعضای گروه ارزیابی و انتخاب آثار معرفی شده استانی در بخش نمایشهای خیابانی و محیطی به دبیرخانه جشنواره را منصوب کرد.
بر این اساس “سامان خلیلیان” کارگردان و تهیه کننده تئاتر و مدیر فرهنگی، “داریوش نصیری” نویسنده بازیگر و کارگردان تئاتر و مدرس دانشگاه، “علیرضا مصلح تهرانی” کارگردان و مدرس تئاتر و مدیر فرهنگی، “حجت علیخانی” کارگردان تئاتر، مدرس و فعال فرهنگی و “حسین احمدخانی ” نویسنده، کارگردان و بازیگر تئاتر، ۶۴ اثر معرفی شده در بخش مسابقه نمایشهای خیابانی و محیطی به دبیرخانه را مورد ارزیابی قرار داده و مطابق فراخوان جشنواره، ۱۲ تا ۱۵ اثررا به بخش نهایی مسابقه نمایشهای خیابانی سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر سودای عشق معرفی میکنند.
همچنین نشستهای فشرده گروه ارزیابی و انتخاب آثار بخش خیابانی و محیطی در روزهای گذشته به صورت مستمر برگزار شده و اسامی آثار منتخب برای حضور در بخش نهایی جشنواره سیزدهم بلافاصله پس از پایان ارزیابی گروه یاد شده اعلام میشود.
بر پایه اعلام دبیرخانه مرکزی جشنواره سودای عشق، ۶۹۱ گروه نمایشی از سراسر کشور برای حضور در مرحله استانی (که در ۳۱ استان و از هجدهم مهرماه امسال برگزار شد) اعلام آمادگی کردند که از این میان سهم نمایشهای متقاضی برای حضور در بخش رقابتی خیابانی ۳۰۰ اثر بود.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.