جدیدترین فیلم اسپیلبرگ با عنوان «فبلمنز» که نگاهی به زندگی و به بزرگ شدن او به عنوان یک نوجوان شیفته سینما در آریزونا و کالیفرنیای شمالی دارد، نیز در جشنواره برلین به نمایش گذاشته میشود که هفتاد و سومین دوره آن از ۱۶ تا ۲۶ فوریه ۲۰۲۳ (۲۷ بهمن تا ۷ اسفند) در آلمان برگزار […]
جدیدترین فیلم اسپیلبرگ با عنوان «فبلمنز» که نگاهی به زندگی و به بزرگ شدن او به عنوان یک نوجوان شیفته سینما در آریزونا و کالیفرنیای شمالی دارد، نیز در جشنواره برلین به نمایش گذاشته میشود که هفتاد و سومین دوره آن از ۱۶ تا ۲۶ فوریه ۲۰۲۳ (۲۷ بهمن تا ۷ اسفند) در آلمان برگزار میشود.
«ماریت ریسنبیک» و «کارلو شاتریان» مدیران برلیناله در بیانیهای اعلام کردند: «استیون اسپیلبرگ با حرفهای باورنکردنی، نه تنها نسلهای مخاطبان را در سراسر جهان مسحور کرد، بلکه معنای جدیدی به سینما بهعنوان کارخانه رویاها بخشیده است. چه در دنیای جادوی و ابدی نوجوانان و چه در واقعیتی که تاریخ برای همیشه حک کرده است، فیلمهای او ما را به سطحی متفاوت میبرد، جایی که صفحه نمایش بزرگ به سطح کافی برای تحقق احساساتمان تبدیل میشود. اگر برلیناله ۲۰۲۳ نمایانگر شروعی جدید باشد، نمیتوان شروعی بهتر با اثر اسپیلبرگ متصور بود».
«اسپیلبرگ» در طول یک حرفه طولانی و باشکوه، در مجموع ۱۹ بار نامزد جایزه اسکار شد و سه جایزه اسکار شامل دو جایزه بهترین فیلم برای «رنگ ارغوانی» و «فهرست شیندلر» و یک جایزه بهترین کارگردانی برای «نجات سرباز رایان» میشود.
این سینماگر ۷۶ ساله در سال ۱۹۹۸ برای فیلم «فهرست شیندلر» نشان شایستگی جمهوری فدرال آلمان دریافت کرد، در سال ۲۰۰۱ نشان شوالیه بریتانیا و در سال ۲۰۱۵ مدال آزادی ریاست جمهوری آمریکا را دریافت کرد.
۵۷۵۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.