به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، بروس لی، اسطوره هنرهای رزمی، در ۲۰ ژوئیه ۱۹۷۳ درگذشت. مرگ او در سن ۳۲ سالگی، همیشه در هالهای از ابهام بوده است. اکنون، که تقریباً نیم قرن از آن ماجرا میگذرد، پژوهشی در مجله کلینیکال کلیه منتشر شده که به یک فرضیه جدید و شگفتانگیز در مورد علت مرگ لی […]
به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، بروس لی، اسطوره هنرهای رزمی، در ۲۰ ژوئیه ۱۹۷۳ درگذشت. مرگ او در سن ۳۲ سالگی، همیشه در هالهای از ابهام بوده است.
اکنون، که تقریباً نیم قرن از آن ماجرا میگذرد، پژوهشی در مجله کلینیکال کلیه منتشر شده که به یک فرضیه جدید و شگفتانگیز در مورد علت مرگ لی دست یافته است.
آنها علت را اینگونه بیان کردند، مصرف زیاد آب منجر به هیپوناترمی ادم مغزی شده است. نتایج تحقیقات نشان میدهد که بروس لی در نتیجه اختلال عملکرد کبد درگذشته است.
به طور خاص، عدم توانایی دفع آب کافی برای حفظ هموستاز(وضعیتی از تعادل که بدن برای عملکرد طبیعی به آن نیاز دارد)، میتواند عواقب کشندهای داشته باشد و این مطالعه نشان داده ه علت اصلی ماجرا همین است. در واقع، محققانی که حتی به طعنه از عبارت معروف «آب باش، دوست من» استفاده میکنند که توسط بروس لی رایج شده است، به برخی از این خطرات اشاره میکنند.
محققان می گویند: «اگر مصرف بیش از حد آب با دفع آب از طریق ادرار مطابقت نداشته باشد، این میتواند منجر به هیپوناترمی، ادم مغزی و مرگ در عرض چند ساعت شود. شواهدی منتشر شده که اشاره میکند، متخصص هنرهای رزمی ممکن است به طور منظم آب اضافی مصرف کرده باشد. دچار هیپوناترمی شده باشد که در نهایت منجر به مرگ او شده باشد.
کارشناسان اضافه میکنند که بروس لی در معرض عوامل مختلفی مانند مصرف الکل، ماری جوانا، میزان بالای ورزش، داروهای ضد صرع، استروئیدها، دیورتیک ها، داروهای ضد التهابی بوده که همگی میتوانند منجر به افزایش مصرف آب شوند و همه این موار منجر به ادم مغزی کشنده شود.
این دستیافته جدید همچنین نشان میدهد که تئوریهای ماجراجویانه از جمله قتل توسط مافیا، مصرف کوکائین یا حشیش، صرع، حمله قلبی یا حتی نفرین خانوادگی فرضیههای رد شدهای است.
منبع: مارکا
مترجم: مهسا بهادری
۵۵۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.