مریم فکری: روند بازار حاکی از آن است که دو عامل اونس طلا و قیمت دلار، بازار طلا و سکه را وارد فاز صعودی کرده است. اگرچه دولت با سیاستهایی همچون انتشار اوراق سکه در تلاش بود روند بازار را معکوس کند، اما این سیاستها تاکنون نتوانسته اثر آنچنانی روی بازار بگذارد. طلا ۱۴۹ هزار […]
مریم فکری: روند بازار حاکی از آن است که دو عامل اونس طلا و قیمت دلار، بازار طلا و سکه را وارد فاز صعودی کرده است.
اگرچه دولت با سیاستهایی همچون انتشار اوراق سکه در تلاش بود روند بازار را معکوس کند، اما این سیاستها تاکنون نتوانسته اثر آنچنانی روی بازار بگذارد.
طلا ۱۴۹ هزار تومان گران شد
بررسی عملکرد یک ماه بازار طلا در ماه میانی پاییز، از گران شدن ۱۴۹ هزار و ۶۰۰ تومانی قیمت طلا حکایت دارد.
روند بازار نشان میدهد که هر گرم طلای ۱۸عیار در ابتدای آبان ماه در حالی یک میلیون و ۳۴۲ هزار تومان قیمت داشت که با جهش به یک کانال قیمت، در روز پایانی آبان روی قیمت یک میلیون و ۴۹۱ هزار و ۶۰۰ تومان ایستاد.
این یعنی دارندگان و خریداران طلا در طول یک ماه آبان ماه در حدود ۱۱.۱ درصد سود کردهاند.
سکه ۸.۹ درصد گران شد
اما روند یک ماهه گذشته بازار حاکی از آن است که در آبان ماه هر قطعه سکه امامی برای دارندگان آن، بازدهی در حدود یک میلیون و ۳۴۸ هزار تومان داشته است.
در واقع هر قطعه سکه امامی در ابتدای آبان ماه ۱۴۰۱ با قیمت ۱۵ میلیون و ۷ هزار تومان به فروش میرفت، اما در آخرین روز آبان ۱۶ میلیون و ۳۵۵ هزار تومان قیمت پیدا کرد.
این یعنی در یک ماهه آبان ماه هر قطعه سکه امامی ۸.۹ درصدی گران شده است.
۲۲۳۲۲۵
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون تسهیلات و تجاریسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به حمایتهای بانک ملت از دانشبنیانها گفت: در سال گذشته ۱۹۵ شرکت دانشبنیان موفق به دریافت تسهیلات از این بانک شدند، ضمن آنکه با اهرمیسازی منابع صندوق، ۶۰ شرکت بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از بانک دریافت کردند.
مدیرعامل بانک صادرات ایران در نخستین روز از «همایش ملی حقوق بانکی» استفاده از ابزارهای تأمین مالی زنجیره تأمین را راهبردی مهم در کنترل نقدینگی، کاهش تورم، کمک به رفع ناترازی جریان نقدی تولیدکنندگان، بودجه خانوار و بانکها عنوان کرد و به تشریح دلایل و واقعیتهای اقتصاد ایران در مواجهه با سهم بانکها از تأمین مالی اقتصاد کشور پرداخت.
معاون شعب و بانکداری شرکتی بانک توسعه صادرات ایران، با تبیین برنامه عملیاتی این بانک برای سال ۱۴۰۴، آن را برنامهای تخصصی، هدفمند و مبتنی بر ارتقای بهرهوری توصیف کرد و گفت: شعب بانک به عنوان بازوهای اجرایی، نقش محوری در اجرای راهبرد و سیاستهای بسته اعتباری جدید ایفا خواهند کرد.
خالص درآمد بانک صادرات ایران در فروردین 1404 با یک پرش بلند مواجه شد و با 114 درصد جهش نسبت به فروردین سال 1403 به رقم 26 هزار و 838 میلیارد ریال رسید. نشانهای از استمرار روند مثبت بانکداری یکی از بزرگترین بانکهای ایران که هم از رضایت مشتریان حکایت دارد و هم نویدبخش کیفیت سودسازی وبصادر است.
دیدگاه بسته شده است.