انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسکری و تهیهکنندگی محمدحسین صادقی و احسان کاوه، به بخش رقابتی سومین دوره جشنواره جهانی کیدز سینما راه یافت. این جشنواره که از ۱۱ آذرماه جاری در شهر بمبئی کشور هند برگزار میشود، به فیلمهایی با محوریت کودکان و با شعار «آینده بهتر برای کودکان» میپردازد و تلاشی است […]
انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسکری و تهیهکنندگی محمدحسین صادقی و احسان کاوه، به بخش رقابتی سومین دوره جشنواره جهانی کیدز سینما راه یافت.
این جشنواره که از ۱۱ آذرماه جاری در شهر بمبئی کشور هند برگزار میشود، به فیلمهایی با محوریت کودکان و با شعار «آینده بهتر برای کودکان» میپردازد و تلاشی است در جهت زدودن آثار محدودیتهایی که همه گیری کووید ١٩، روی کودکان و دنیایشان گذاشته است. محدودیتهایی که با تعطیلی پارکها و زمینهای تفریح و معاشرت با دوستان برای بچهها ایجاد شد و آنها را در خانهها محبوس کرد که موجب شد خلاقیت بچهها کم رنگ شده و آزادی آنها محدود شود.
در این رویداد ۷ روزه کودکان میتوانند فیلم تماشا کنند، با کارگردانان و بازیگران تعامل داشته باشند و همچنین در کارگاههای زنده مختلف در زمینه فیلمنامهنویسی، انیمیشن و فیلمسازی شرکت کنند.
«لوپتو» که هم اکنون در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است؛ نخستین محصول مرکز انیمیشن سازمان سینمایی سوره است که با تکنیک سه بعدی در استودیوی فراسوی ابعاد توسط هنرمندان جوان کرمانی تولید شده است و تاکنون با جذب بیش از ۱۵۰ هزار مخاطب، در آستانه فروش ۴ میلیارد تومانی قرار دارد.
پخش بینالملل انیمیشن سینمایی «لوپتو» برعهده مرکز بین الملل سوره است.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.