سید مجید پوراحمدی به همراه نیکنام حسینی پور، مشاور صندوق اعتباری هنر، عصر جمعه ۴ آذر به دیدار ابوالفضل پورعرب رفت و پیگیر روند درمانی این هنرمند محبوب شد. مدیرعامل صندوق اعتباری در این دیدار ضمن ابلاغ سلام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، برای این بازیگر آرزوی سلامتی کرد. وی ضمن تجلیل از فعالیت های […]
سید مجید پوراحمدی به همراه نیکنام حسینی پور، مشاور صندوق اعتباری هنر، عصر جمعه ۴ آذر به دیدار ابوالفضل پورعرب رفت و پیگیر روند درمانی این هنرمند محبوب شد.
مدیرعامل صندوق اعتباری در این دیدار ضمن ابلاغ سلام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، برای این بازیگر آرزوی سلامتی کرد.
وی ضمن تجلیل از فعالیت های ارزشمند این هنرپیشه تئاتر، سینما و تلویزیون گفت: مردم ایران همواره قدردان کسانی هستند که در راه اعتلای فرهنگ و هنر این سرزمین گام برمی دارند. ابوالفضل پورعرب چهره ای است که سال ها در قاب تصویر روایتگر غم و شادی هموطنانش است و جایگاه ویژه ای در میان مردم ایران دارد.
مشاور وزیر فرهنگ در ادامه افزود: صندوق در راستای وظایف ذاتی خود همواره پیگیر وضعیت زندگی و سلامت اعضای خود خصوصاً سلامت پیشکسوتان این عرصه است و این موضوعی است که وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی به آن توجه ویژه ای دارند.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با آرزوی سلامتی برای این هنرمند گفت: تکریم و حمایت مادی و معنوی از پیشکسوتان حوزه فرهنگ و هنر، از مهم ترین وظایف صندوق اعتباری هنر است. صندوق اعتباری تا بهبود کامل آقای پورعرب در کنار این بازیگر نامدار خواهد بود. امیدواریم به زودی شاهد حضور دوباره و نقش آفرینی های این هنرمند عزیز باشیم.
۵۵۵۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.