کوروش زارعی دبیر چهل و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در حکمی داریوش نصیری را به عنوان مدیر بخش خیابانی جشنواره منصوب کرد. در متن این حکم آمده است:«جناب آقای داریوش نصیری از آنجائی که بخش خیابانی یکی از مهمترین بخشهای جشنواره بینالمللی تئاتر فجر به جهت رویکرد تخصصی در حوزه تئاتر بیرونی به […]
کوروش زارعی دبیر چهل و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در حکمی داریوش نصیری را به عنوان مدیر بخش خیابانی جشنواره منصوب کرد.
در متن این حکم آمده است:«جناب آقای داریوش نصیری
از آنجائی که بخش خیابانی یکی از مهمترین بخشهای جشنواره بینالمللی تئاتر فجر به جهت رویکرد تخصصی در حوزه تئاتر بیرونی به حساب میآید، دارای بیشترین تاثیر اجتماعی و یک رویداد بسیار حائز اهمیت در بین هنرمندان و مخاطبان هنرهای نمایشی است؛ لذا نظر به تجربیات ارزشمند و شایستگی جنابعالی در حوزه نمایشهای خیابانی و محیطی شما را به عنوان «مدیر بخش نمایشهای خیابانی و محیطی چهل و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر» منصوب مینمایم. امیدوارم با آگاهی، خلاقیت و توفیقات الهی در انجام امور محوله موفق باشید.
کوروش زارعیدبیر چهل و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر»
گفتنی است؛ داریوش نصیری بازیگر، کارگردان، نویسنده، نقال و مدرس دانشگاه و فارغ التحصیل رشته کارگردانی سینما، ارتباطات، بازیگری وکارشناسی ارشد ادبیات نمایشی است.
از سوابق اجرایی نصیری میتوان به داوری جشنوارههای فیلم و تئاتر همچون: جشنواره سراسری تئاتر نیروی هوایی و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران، جشنواره سراسری نقالان علوی، جشنواره سراسری تئاتر دانش آموزی استان تهران، جشنواره سراسری تئاتر سردار آسمانی، جشنواره سراسری فیلم کوتاه فیلم. نت، جشنواره تئاتر دانشگاهی استاد مهدی فتحی، جشنواره سراسری نمایشهای آیینی و سنتی، چهلمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر و… اشاره کرد. وی همچینن مدیر بخش نمایشهای خیابانی و محیطی هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت نیز بوده است.
چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر به دبیری کوروش زارعی همزمان با ایام جشنهای پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.