تیزر رسمی سیزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰ همزمان با آغاز برگزاری کارگاههای این جشنواره در استانهای مختلف رونمایی شد. در این تیزر که توسط محمود کریمی و با صدای منوچهر والیزاده ساخته شده، توجه ویژهای به تنوع ژانری و موضوعی این دوره از جشنواره فیلم ۱۰۰ شده است. فراخوان دوره سیزدهم این جشنواره، ابتدای آبان […]
تیزر رسمی سیزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰ همزمان با آغاز برگزاری کارگاههای این جشنواره در استانهای مختلف رونمایی شد.
در این تیزر که توسط محمود کریمی و با صدای منوچهر والیزاده ساخته شده، توجه ویژهای به تنوع ژانری و موضوعی این دوره از جشنواره فیلم ۱۰۰ شده است.
فراخوان دوره سیزدهم این جشنواره، ابتدای آبان ماه و با دعوت از علاقمندان برای حضور در سه بخش رقابتی ملی، بینالمللی و مخاطب کودک و نوجوان منتشر شد و مهلت ارسال آثار برای شرکت در آن که با رویکرد «ایران عزیز» در بخش ملی و «اخلاق» در بخش بینالمللی برگزار خواهد شد تا پایان دی ماه سال جاری اعلام شده است.
همچنین کارگاههای آموزشی سیزدهمین جشنواره فیلم ۱۰۰ در راستای رویکرد فراتهران این دوره، با حضور اساتیدی، چون هادی مقدمدوست، محمدرضا خردمندان و محمد پایدار در شهرهای زنجان، قزوین، اصفهان و مشهد برگزار شده و به زودی با همراهی حسین دارابی، امیرپوروزیری و… در دیگر مراکز استانها از جمله اهواز، تبریز، شیراز، بندرعباس، رشت و… نیز برگزار خواهد شد.
سیزدهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰ به دبیری یوسف منصوری و به همت سازمان سینمایی سوره اوایل اسفند ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.