دبیرخانه سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر سودای عشق در اطلاعیهای اسامی داوران بخش مسابقه نمایشهای خیابانی و محیطی جشنواره را اعلام کرد. بر این اساس “سیروس همتی” بازیگر، کارگردان و مدرس تئاتر سینما و تلویزیون، “پژمان شاهوردی” نویسنده کارگردان و پژوهشگر تئاتر، “محمد مظفری” کارگردان و مدرس تئاتر و مدیر فرهنگی هنری، “فرهاد بشارتی ” بازیگر […]
دبیرخانه سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر سودای عشق در اطلاعیهای اسامی داوران بخش مسابقه نمایشهای خیابانی و محیطی جشنواره را اعلام کرد.
بر این اساس “سیروس همتی” بازیگر، کارگردان و مدرس تئاتر سینما و تلویزیون، “پژمان شاهوردی” نویسنده کارگردان و پژوهشگر تئاتر، “محمد مظفری” کارگردان و مدرس تئاتر و مدیر فرهنگی هنری، “فرهاد بشارتی ” بازیگر و کارگردان تئاتر سینما و تلویزیون و”محمد لارتی” نویسنده و کارگردان تئاتر و مدیر فرهنگی به عنوان دوران بخش مسابقه نمایشهای خیابانی و محیطی از سوی سعید نجفیان دبیر جشنواره منصوب شده و آثار شرکت کننده در این بخش را ارزیابی میکنند.
بر اساس این گزارش طبق جدول زمان بندی جشنواره، ۱۸ نمایش خیابانی و محیطی راه یافته به مرحله نهایی سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر سودای عشق، اجراهای خود را در فضاهای باز و مکانهای تعیین شده در شهر بوشهر از روز دوشنبه ۲۸ آذرماه آغاز میکنند و آخرین نمایش شرکت کننده در این بخش نیز روز پنجشنبه اول دی ماه سال جاری روی صحنه میرود.
مرحله نهایی سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر سودای عشق از روز دوشنبه ۲۸ آذرماه تا روزجمعه دوم دی ماه سال جاری به دبیری سعید نجفیان در استان بوشهر (شهر بوشهر) برگزار میشود.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.