نقاشی اصلی که «هرژه» برای نسخه سال ۱۹۴۲ میلادی کتاب «تن تن در آمریکا» خلق کرده بود، سال آینده به مزایده گذاشته میشود و انتظار میرود دست کم به قیمت دو میلیون یورو فروخته شود. این نقاشی در نسخه ۱۹۴۲ کتاب «تن تن در آمریکا» به عنوان تصویر تمامصفحه جلد کتاب مورد استفاده قرار گرفت […]
نقاشی اصلی که «هرژه» برای نسخه سال ۱۹۴۲ میلادی کتاب «تن تن در آمریکا» خلق کرده بود، سال آینده به مزایده گذاشته میشود و انتظار میرود دست کم به قیمت دو میلیون یورو فروخته شود.
این نقاشی در نسخه ۱۹۴۲ کتاب «تن تن در آمریکا» به عنوان تصویر تمامصفحه جلد کتاب مورد استفاده قرار گرفت و در سال ۱۹۴۶ نیز دوباره در نسخه رنگی کتاب به عنوان تصویر جلد انتخاب شد و هنوز نیز تصویر جلد نسخههای جدید کتاب است.
«تن تن در آمریکا» سومین کتاب از مجموعه داستانهای «تن تن» است و داستان سفر «تن تن» به ایالات متحده آمریکا و ماجراهایش در شیکاگو و غربمیانه آمریکا را روایت میکند.
این کتاب نخستینبار در سال ۱۹۳۲ میلادی و با جلدی منتشر شده که «تن تن» که به همراه سگش روی صخرهای نشسته را به تصویر میکشید. سومین نسخه از همین کتاب که در سال ۱۹۳۷ منتشر شد، جلدی داشت که «تن تن» را حین اسبسواری به تصویر میکشید.
نقاشی «هرژه» برای نسخه ۱۹۴۲ میلادی این کتاب در دهم فوریه درحراجی «Artcurial» پاریس به مزایده گذاشته خواهد شد. کارشناسان حراجی ارزش این اثر را بین ۲.۲ میلیون یورو تا ۳.۲ میلیون یورو برآورد کردهاند.
نقاشیهایی که «هرژه» برای مجموعه «تن تن» خلق کرده است، اغلب در مزایدهها به قیمتی فراتر از پیشبینیها فروخته شدهاند. در سال ۲۰۱۲، همین حراجی نقاشی اصلی جلد نسخه سال ۱۹۳۲ میلادی کتاب «تن تن در آمریکا» را به قیمت ۱,۳۳۸,۵۰۹ یورو فروخت.
۵۵۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.