هیروکازو کورئیدا کارگردان مطرح سینمای ژاپن که با فیلم دزدان فروشگاه در سال ۲۰۱۸ برنده نخل طلای کن شد به خبرگزاری فرانسه گفته نگرشهای خودخواهانه و شرایط بد کاری، ژاپن را در سینما و تلویزیون عقب نگه میدارد در حالی که قدرتهای(سینما و تلویزیون) همسایهاش کره جنوبی در سطح بینالمللی جلوترند. او میگوید سینمای ژاپن […]
هیروکازو کورئیدا کارگردان مطرح سینمای ژاپن که با فیلم دزدان فروشگاه در سال ۲۰۱۸ برنده نخل طلای کن شد به خبرگزاری فرانسه گفته نگرشهای خودخواهانه و شرایط بد کاری، ژاپن را در سینما و تلویزیون عقب نگه میدارد در حالی که قدرتهای(سینما و تلویزیون) همسایهاش کره جنوبی در سطح بینالمللی جلوترند.
او میگوید سینمای ژاپن برای کمک به کارگردانان جوان باید تغییر کند.
از فیلمهای مطرح ژاپنی که تاکنون ساخته شده میتوان راشومون، داستان توکیو، هفت سامورایی، ریش قرمز، آشوب، سانشوی مباشر، گودزیلا، اوگتسو، یوجیمبو، هاراکیری، زن در ریگ روان، تامپوپو، مدفن کرمهای شبتاب، آکیرا، طومار نینجا، سیزده آدمکش و شهر اشباح را نام برد.
هیروکازو کورئیدا کارگردان مطرح ژاپنی
کورئیدا میگوید که محیط فیلمسازی ژاپن باید تغییر کند و در عین حال خواستار پایان دادن به دستمزدهای کم، ساعتهای کاری طولانی و عدم امنیت کسانی شد که تلاش دارند مهارتهای خود در این صنعت را ارتقا دهند.
او گفته در طول زندگی حرفهایام، توانستهام صرفاً روی بهبود فیلمسازی خودم تمرکز کنم. اما اکنون با نگاهی به پیرامونم میبینم که دیگر جوانان کار در سینما و تلویزیون را انتخاب نمیکنند.
او میگوید که ژاپن نیازمند یک مرکز ملی سینمای دولتی مانند فرانسه است تا بودجه بیشتری برای صنعت فیلمسازی و بهبود شرایط کاری داشته باشد.
۵۵۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.