محمدرضه نجفیمنش در بخشی از کافهخبر . ماجرانیوز در پاسخ به این سوال که دلیا افزایش عجیب قیمت خودرو چیست؟ اظهار داشت: منظور شما از عجیب چیست؟ اصلا قیمتها عجیب بالا نرفته است. وی افزود: آفتاب به آفتاب که طلوع میکند، ۵ هزار میلیارد تومان به نقدینگی کشور اضافه میشود که ماهانه ۱۵۰ هزار میلیارد […]
محمدرضه نجفیمنش در بخشی از کافهخبر . ماجرانیوز در پاسخ به این سوال که دلیا افزایش عجیب قیمت خودرو چیست؟ اظهار داشت: منظور شما از عجیب چیست؟ اصلا قیمتها عجیب بالا نرفته است.
وی افزود: آفتاب به آفتاب که طلوع میکند، ۵ هزار میلیارد تومان به نقدینگی کشور اضافه میشود که ماهانه ۱۵۰ هزار میلیارد تومان میشود.
رییس انجمن صنایع همگن قطعهسازی تصریح کرد: حالا سوال این است که وقتی نقدینگی اضافه میشود، آیا از آن طرف، میزان تولید کالا هم بالا میرود؟ خیر. چه اتفاقی میافتد؟
نجفیمنش عنوان کرد: یک فرمولی ۱۱۲ سال پیش، یعنی سال ۱۹۱۰ اقتصاددانان کشف کردند که میگوید در جامعه چقدر کالا داریم. اینکه حجم کالا ضربدر قیمت کالا، برابری میکند با حجم نقدینگی، ضربدر تعداد گردش نقدینگی. حالا وقتی که حجم نقدینگی بالا میرود، اما در مقابل حجم کالا بالا نرود، چه اتفاقی میافتد؟ قیمتها به تبع بالا میرود. این دو دو تا چهار تای سادهای است که ۱۱۲ سال پیش در دنیا این معادله را کشف کردند.
وی متذکر شد: ما در کشور در حال حاضر همینطور نقدینگی را اضافه میکنیم، بدون اینکه کالا اضافه شود. پس اتفاقی که میافتد، این است که قیمتها بالاتر میرود.
رییس انجمن صنایع همگن قطعهسازی گفت: در کنار اینها، قیمت دلار در مسیر صعودی قرار دارد. قیمت دلار که تکان میخورد، تمام کالاها بدون استثنا با قیمت دلار بالا و پایین میشود.
نجفیمنش افزود: نکته سوم، قیمتگذاری دستوری است. یعنی زمانی که قیمت یک خودرو در بازار ۳۰۰ میلیون تومان است و این خودرو در کارخانه با قیمت ۱۵۰ میلیون تومان عرضه میشود و قرار باشد ۱۰ هزار خودرو پیشفروش شود، برای این ۱۰ هزار خودرو، ۶ میلیون نفر در صف خرید میآیند. اکثر این افراد میخواهند خودرو را بگیرند و بفروشند.
وی عنوان کرد: از آن طرف هم خودروساز ضرر و زیان میکند و پول قطعهساز را نمیتواند بدهد و نیز طرحهای توسعهای را اجرا کند و یا افزایش تولید داشته باشد.
مشروح گفتوگو با محمدرضا نجفیمنش را (اینجا) بخوانید.
۲۲۳۲۲۵
این مطلب بدون برچسب می باشد.
حسین قاسمی، معاون برنامهریزی و تحول بانک ملی ایران، در «همایش ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۳ و تبیین اهداف سال ۱۴۰۴»، با تأکید بر حفظ رتبه نخست در شبکه بانکی کشور و افزایش سهم بازار، از تدوین استراتژیهای جدید مبتنی بر سودآوری، مشتریمحوری و ترکیب بهینه پرتفوی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۴، با انسجام، همراهی و راهبری مؤثرتر، اهداف بانک با جدیت دنبال خواهد شد.
پرداخت الکترونیک سپهر 3.55 درصد تعداد و 5.63 درصد کارتخوان فروشگاهی، 1.37 درصد تعداد و 6.45 درصد مبلغ تراکنش اینترنتی را به خود اختصاص داده است.پرداخت الکترونیک سپهر با 5.82 درصد از کل مبلغ تراکنش ها و 3.33 درصد، از کل تعداد تراکنش ها حضور فعال در بازار تراکنش ها داشته است
بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۳ با ثبت رکوردی بیسابقه، بیش از ۵۲۱ هزار میلیارد ریال اعتبار اسنادی داخلی صادر کرد.
مشتریان حقیقی دارای دسته چک بانک صادرات ایران با مشارکت در دومین مرحله طرح «طنین چکنو» به قید قرعه از سقف بالاتری از تسهیلات ویژه این طرح برخوردار خواهند شد.
دیدگاه بسته شده است.