برد پیت و آدام سندلر در فیلم بعدی نوآ بامباک جلوی دوربین میروند. فیلم «برفک سفید» از جمله فیلمهایی بود که با اقبال مواجه شد و در جشنوارههای مختلف حضور داشت. این فیلم که با بودجه ۱۲۰ میلیون دلاری ساخته شد با اقتباس از رمانی از دان دلیلو شکل گرفت. اکنون با توجه به قرارداد […]
برد پیت و آدام سندلر در فیلم بعدی نوآ بامباک جلوی دوربین میروند.
فیلم «برفک سفید» از جمله فیلمهایی بود که با اقبال مواجه شد و در جشنوارههای مختلف حضور داشت. این فیلم که با بودجه ۱۲۰ میلیون دلاری ساخته شد با اقتباس از رمانی از دان دلیلو شکل گرفت.
اکنون با توجه به قرارداد نوا بامباک با نتفلیکس به نظر میرسد همکاری آنها ادامه خواهد داشت و گزارش شده پروژه بعدی وی با حضور برد پیت و آدام سندلر شکل میگیرد. جزییات بیشتری از پروژه بعدی که هنوز در مراحل اولیه است فاش نشده است.
بامباک ژانویه ۲۰۲۱ پس از آن که با «داستان ازدواج» ۶ نامزدی اسکار از جمله بهترین فیلم را دریافت کرد، با نتفلیکس قراردادی چندساله منعقد کرد.
وی نویسنده و کارگردان فیلمهای کلاسیک مستقلی چون «ماهی مرکب و نهنگ» و «فرانسیسها» است.
سندلر قبلا با بامباک در «داستانهای مایروویتز» همکاری کرده بود اما برد پیت تا پیش از این با هیچیک از آنها کار مشترکی نداشت.
برد پیت اکنون با «بابل» ساخته دمین شزل روی پردههای سینماهاست که با اقبالی روبرو نشده و پیش از آن هم «قطار سریعالسیر» با بازی وی اکران شده بود.
آدام سندلر هم پس از بازی در «الماسهای تراشنخورده» ساخته برادران سفدی قرار است بازیگر فیلم دیگری از آنها شود.
منبع: ورلد آف ریل
۵۵۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.