سخنگوی این ستاره هالیوودی تائید کرد که وضعیت سلامتی «جرمی رنر» در وضعیت بحرانی اما پایدار است و جراحات او ناشی از تصادفی است که در حین حرکت با ماشین برف روبی رخ داده است. ددلاین گزارش داده که «رنر» پس از وقوع تصادف با هواپیما به بیمارستان منتقل شده است. این بازیگر ۵۱ ساله […]
سخنگوی این ستاره هالیوودی تائید کرد که وضعیت سلامتی «جرمی رنر» در وضعیت بحرانی اما پایدار است و جراحات او ناشی از تصادفی است که در حین حرکت با ماشین برف روبی رخ داده است.
ددلاین گزارش داده که «رنر» پس از وقوع تصادف با هواپیما به بیمارستان منتقل شده است.
این بازیگر ۵۱ ساله در طول دوران بازیگری خود برای بازی در فیلم های «هرت لاکر» و «شهر» نامزد دریافت جایزه اسکار شده است و همچنین به خاطر بازی در نقش ابرقهرمان «کلینت بارتون» معروف به هاوکی در فیلمهای مارول و برای بازی در مجموعه فیلمهای «ماموریت غیرممکن» به شهرت رسیده است.
«ثور» (۲۰۱۱)، «انتقامجویان» (۲۰۱۲)، «انتقامجویان: عصر اولتران» (۲۰۱۵)، «کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی» (۲۰۱۶)، «انتقامجویان: پایان بازی» (۲۰۱۹) «ماموریت: غیرممکن – پروتکل شبح» (۲۰۱۱)، «میراث بورن» (۲۰۱۲)، «هانسل و گرتل: شکارچیان جادوگر» (۲۰۱۳)، «حقهبازی آمریکایی »(۲۰۱۳)، «ماموریت: غیرممکن – ملت یاغی» (۲۰۱۵) و «ورود» (۲۰۱۶) از جمله دیگر فیلمهای سینمایی «جرمی رنر» هستند.
«جرمی رنر» دارای مزرعهای در بالای دریاچه تاهو در کوههای سیرا نوادا است، منطقه ای که در شب سال نو با طوفان زمستانی که شاهد قطع برق ۳۵ هزار خانه بود، گرفتار شد. بخش اعظم ایالات متحده در هفته گذشته تحت تاثیر کولاک قرن قرار گرفته است و حداقل ۶۰ نفر در سراسر کشور جان خود را از دست داده اند.
در ۱۳ دسامبر، این بازیگر عکسی از برف در این منطقه در توییتر به اشتراک گذاشت و نوشت: «بارش برف دریاچه تاهو شوخی نیست».
«جرمی رنر» قرار است در فصل دوم سریال «شهردار کینگستاون» ظاهر شود که پخش آن از دو هفته دیگر آغاز میشود.
منبع:گاردین
۵۵۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.