به گزارش ایران تئاتر، فرانک گالاتی متولد ۲۹ نوامبر سال ۱۹۴۳ و یکی از اعضای پیشروی صحنه تئاتر در شیکاگو بود. او در دانشگاه نورثوست تحصیل کرد و عضو تئاتر استپنولف و گودمن به شمار میرفت. گالاتی بیشتر به خاطر مهارتش در به صحنه آوردن رمانهای کلاسیک آمریکایی شهرت داشت. اقتباس او از کتاب «خوشههای […]
به گزارش ایران تئاتر، فرانک گالاتی متولد ۲۹ نوامبر سال ۱۹۴۳ و یکی از اعضای پیشروی صحنه تئاتر در شیکاگو بود.
او در دانشگاه نورثوست تحصیل کرد و عضو تئاتر استپنولف و گودمن به شمار میرفت. گالاتی بیشتر به خاطر مهارتش در به صحنه آوردن رمانهای کلاسیک آمریکایی شهرت داشت. اقتباس او از کتاب «خوشههای خشم» نوشته جان اشتاینبک یک موفقیت بزرگ بود که برای گالاتی دو جایزه تونی بهترین نمایش و بهترین کارگردانی و جایزه «دراما دسک» بهترین کارگردانی را در پی داشت.
در سال ۱۹۸۹ او برای نگارش فیلمنامه «توریست تصادفی» به همراه لارنس کاسدان نامزد اسکار در رشته فیلمنامه شد. او در سال ۱۹۹۸ به برادوی بازگشت تا اقتباس از رمان «رگتایم» نوشته ادگار لورنس دکتروف را روی صحنه بیاورد که برای «رگتایم» نامزد جایزه تونی و «دراما دسک» شد.
فرانک گالاتی در برادوی نمایشهایی مانند «ملکهی دزد» و «باغوحش شیشهای» را روی صحنه آورد. آخرین نمایش او به نام «ناکسویل» موزیکال بود که آوریل ۲۰۲۲ در ساراسوتای فلوریدا اجرا شد.
منبع:پلی بیل
۵۵۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.