بار دیگر در فهرست نامزدهای انجمن کارگردانهای آمریکا (DGA) ۵ کارگردان مرد با هم رقابت میکنند. در بخش اصلی فیلم سینمایی نامزدها عبارتند از: دنیل کوان و دنیل شاینرت برای «همه چیز همهجا یکباره»، تاد فیلد برای «تار»، جوزف کوشینسکی برای «تاپ گان: ماوریک»، مارتین مک دونا برای «اشباح اینیشرین» و استیون اسپیلبرگ برای «فابلمنها». […]
بار دیگر در فهرست نامزدهای انجمن کارگردانهای آمریکا (DGA) ۵ کارگردان مرد با هم رقابت میکنند.
در بخش اصلی فیلم سینمایی نامزدها عبارتند از: دنیل کوان و دنیل شاینرت برای «همه چیز همهجا یکباره»، تاد فیلد برای «تار»، جوزف کوشینسکی برای «تاپ گان: ماوریک»، مارتین مک دونا برای «اشباح اینیشرین» و استیون اسپیلبرگ برای «فابلمنها».
با وجود اینکه فیلمهای تحسینشدهای از کارگردانهای زن مانند سارا پولی برای «زنان حرف میزنند» ، جینا پرینس-بایتوود برای «شاه زن»، چینونیه چوکو برای «تیل» و ماریا شریدر برای «او گفت» در میان فیلمها امسال وجود داشتند اما از نظر رایدهندگان DGA شکست خوردند. گلدن گلوب نیز جایزه کارگردانی خود را دیروز به اسپیلبرگ داد و در فهرست نامزدهایش هیچ کارگردان زنی حضور نداشت.
شگفتی دیگر نبودن نام جیمز کامرون برای «آواتار: راه آب» و باز لورمن برای «الویس» در میان نامزدهاست.
سال پیش اسپیلبرگ با فیلم «داستان وستساید» نامزد این جایزه بود و در کنار جین کمپیون برای «قدرت سگ»، کنت برانا برای «بلفاست»، دنی ویلنوو برای «تلماسه» و پل توماس آندرسون برای «لیکوریش پیتزا» رقابت کرده بود و البته جین کمپیون برنده میدان بود.
با این حال در بخش کارگردانی اولین فیلم این امر جبران شد و شارلوت ولز با «افترسان»، آلیس دیوپ با «سن اومر»، آدری دیوان با «اتفاق»، جان پاتون فورد برای «امیلی جنایتکار» و آنتونتا آلامات کوسیجانوویچ برای «مورینا» نامزد شدند.
انجمن کارگردانها پیشتر نامزدهای بخش تلویزیونی خود را معرفی کرده بود که «ایستگاه یازده» و «جداسازی» و «دیلی شو» از جمله این نامزدها بودند.
مراسم اهدای جوایز DGA امسال ۱۸ فوریه (۲۰ بهمن) در هتل بورلی هیلتون در بورلی هیلز برگزار میشود.
منبع: ورایتی
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.