سعید نجاتی کارگردان و مدرس سینما و دبیر هنری ششمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران درباره این رویداد گفت: من در همه دورههای المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران حضور داشتهام و این تجربه برایم بسیار جذاب است. المپیاد اتفاقی بینظیر در نوع خود است؛ این که بر گروه نوجوانان سرمایهگذاری شود و ما بهترین تکنیکهای آموزشی در […]
سعید نجاتی کارگردان و مدرس سینما و دبیر هنری ششمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران درباره این رویداد گفت: من در همه دورههای المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران حضور داشتهام و این تجربه برایم بسیار جذاب است. المپیاد اتفاقی بینظیر در نوع خود است؛ این که بر گروه نوجوانان سرمایهگذاری شود و ما بهترین تکنیکهای آموزشی در همه دنیا را رصد کنیم و نوجوانان حین این که تحصیل میکنند با هنر سینما نیز آشنا شوند، اتفاقی کمنظیر است.او افزود: اتفاق خوب دیگر در ارتباط با المپیاد فیلمسازی نوجوانان این بود که از دوره چهارم به بعد المپیادیهای موفق دورههای گذشته بررسی شدند و اگر برایشان موفقیتی در حوزه سینما اتفاق افتاده بود، رصد شدند، مثلا یکی از آنها امروز به عنوان منشی صحنه سینما فعالیت میکند، یا دیگری کارگردانی است که از فستیوالهای مهمی جایزه گرفته است و به این ترتیب در دوره بعدی، این افراد با نوجوانان شرکت کننده ارتباط میگرفتند و از تجربههایشان میگفتند.این کارگردان سیمرغدار فیلم کوتاه عنوان کرد: همچنین در دوره ششم قرار است بچهها عضو یک بانک اطلاعاتی شوند تا امکان رصد کردن تجربهها و فعالیتهایشان برای حمایت بیشتر از آنها فراهم باشد. ضمن این که در این دوره تغییر دیگری را نیز شاهد هستیم، در دورههای قبل هر ساله یک منتور و مربی در کنار هم قرار میگرفتند و انجمن سینمای جوانان ایران به عنوان بزرگترین مدرسه سینمایی خاورمیانه و بنیاد سینمایی فارابی به عنوان متولی المپیاد همکاری خوبی داشتند. خوشبختانه امسال نیز این همکاری برقرار است و خروجی و نتایج المپیاد با توجه به شعار مرکززدایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تحقق عدالت فرهنگی در همه مناطق کشور حضور نوجوانانی از مناطق مختلف و کم برخودار را شاهد هستیم.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.