وی در شرح این اتفاق گفت: چندماه قبل همراه با نویسنده و کارگردان سریال آکتور، به مجموعه ساترا رفتیم و در حضور معاونین و نماینده شورای بازبینی، شرح کاملی از قصه و سریال ارائه کردیم. در این جلسه به طور مفصل به سوالات و ابهامات مدنظر ساترا پاسخ دادیم و توافق کردیم با توجه به […]
وی در شرح این اتفاق گفت: چندماه قبل همراه با نویسنده و کارگردان سریال آکتور، به مجموعه ساترا رفتیم و در حضور معاونین و نماینده شورای بازبینی، شرح کاملی از قصه و سریال ارائه کردیم. در این جلسه به طور مفصل به سوالات و ابهامات مدنظر ساترا پاسخ دادیم و توافق کردیم با توجه به تداوم فیلمبرداری سریال، سه قسمت از سریال را برای بازبینی در اختیارشان قرار دهیم.
مطلبی با بیان اینکه آن جلسه در فضایی تعاملی و مثبت پایان یافت، افزود: در کمال تعجب روز گذشته نامهای به دستم رسید که گویی در آن جلسه هیچ گفتگو و مذاکرهای صورت نگرفته و ساترا خطاب به مدیر فیلیمو بار دیگر تمام مباحث مطرح شده در آن جلسه را به عنوان سوال و مطالبه مطرح کرده!
تهیهکننده سریال آکتور با اشاره به اینکه فیلمبراری این سریال روزهای آخر را طی میکند، تصریح کرد: علاوه بر توافق صورت گرفته، ۳ قسمت و بیش از ۳۰۰ دقیقه راش سریال(حدودا بیش از ۶قسمت) سه ماه است که در اختیار ساترا بوده و همچنان هیچ اصلاحیه و نظری به ما منتقل نشده و این در حالی است که سریال آکتور موافقت اصولی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارد و مشکل پروانه ساخت هم ندارد.
وی با اشاره به مجموع تعاملات صورت گرفته، تاکید کرد: به نظر میرسد بنای ساترا همراهی با شبکه نمایش خانگی و صنعت سینما نیست برای همین هم در نامه حدید برخلاف تعامل صورت گرفته، درخواست ارسال ۷قسمت دیگر کردهاند که یعنی هم نسبت به فرایندهای تولید، تسلطی ندارند و هم ظاهرا بیش از آنکه دنبال تعامل باشند دنبال مانعتراشی برای عدم پخش و تولید سریال برای شبکه نمایش خانگی هستند و این رویه برای تمام تولیدات شبکه نمایش خانگی و همه پلتفرمها به صورت مستمر اتفاق میافتد.
وی با اشاره به تماسها و مکاتبات خود با مدیران ساترا برای اخذ نظرات اصلاحی جهت پخش سریال و بیپاسخ بودن پیگیریهایش، تاکید کرد: به هرحال کارنامه فعالیتهای من و تیم سازنده آکتور، نشان میدهد قواعد سینما و ملاحظات مدنظر را میشناسیم و کارمان را بلدیم اما اینکه اینگونه کار و تلاش دوساله یک تیم را معطل میکنند، جای تامل دارد که امیدوارم به زودی مشکل برطرف شود.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.