به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، سومین دوره سلسله کارگاههای انتقال تجربه «از امروز» که به همت سازمان سینمایی سوره و با هدف انتقال تجربههای کارآمد و موثر به علاقهمندان سینما برگزار میشود، به هفته سوم رسید. بدین ترتیب چهارمین کارگاه انتقال تجربه «از امروز» در روز چهارشنبه ۵ بهمنماه میزبان عوامل فیلم سینمایی «دسته دختران» خواهد […]
به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، سومین دوره سلسله کارگاههای انتقال تجربه «از امروز» که به همت سازمان سینمایی سوره و با هدف انتقال تجربههای کارآمد و موثر به علاقهمندان سینما برگزار میشود، به هفته سوم رسید.
بدین ترتیب چهارمین کارگاه انتقال تجربه «از امروز» در روز چهارشنبه ۵ بهمنماه میزبان عوامل فیلم سینمایی «دسته دختران» خواهد بود.
بر این اساس کارگاه انتقال تجربه این فیلم سینمایی با حضور منیر قیدی کارگردان از ساعت ۱۲ تا ۱۴:۳۰ و محمدرضا منصوری تهیهکننده از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در سالن سوره حوزه هنری برگزار خواهد شد و طبق روال پیشین، پیش از شروع کارگاهها، از ساعت ۱۰ تا ۱۲ اکران فیلم در محل مذکور برای علاقهمندان برقرار است.
تاکنون کارگاههای انتقال تجربه «از امروز» با حضور بهروز افخمی فیلمساز پیشکسوت سینما و عوامل دو فیلم سینمایی «ضد» و «هناس» برگزار شده است.
سومین دوره کارگاههای «از امروز» توسط مرکز تولیدات سینمایی سوره به صورت هفتگی و در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه با محوریت انتقال تجربه ساخت آثار سینمایی مرتبط با سازمان سینمایی سوره و با همراهی عوامل این پروژهها برگزار میشود.
علاقهمندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از سومین دوره کارگاههای «از امروز» می توانند به سایت https://azemroozz.com مراجعه کنند.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.