بخش مرور آثار امسال جشنواره برلین با عنوان «جوان در قلب – بزرگ شدن در سینما» شامل نمایش مجموعه ای از آثار انتخاب شده توسط کارگردانان، بازیگران و فیلمنامه نویسان بین المللی است و نیکی کریمی سینماگر ایرانی نیز یکی از چهره هایی است که برای انتخاب فیلم در این بخش انتخاب شده است و […]
بخش مرور آثار امسال جشنواره برلین با عنوان «جوان در قلب – بزرگ شدن در سینما» شامل نمایش مجموعه ای از آثار انتخاب شده توسط کارگردانان، بازیگران و فیلمنامه نویسان بین المللی است و نیکی کریمی سینماگر ایرانی نیز یکی از چهره هایی است که برای انتخاب فیلم در این بخش انتخاب شده است و در نهایت فیلم «خانه دوست کجاست؟» ساخته عباس کیارستمی کارگردان شناخته شده سینمای ایران در عرصه بینالمللی را برای نمایش در این بخش برگزید.
در خلاصه داستان «خانه دوست کجاست؟» آمده است: احمد هشت ساله مصمم است دفتر مدرسه بهترین دوستش را پس بدهد تا او اخراج نشود. اما بزرگترها مدام مانع می شوند و او را به بیراهه میکشانند. این فیلم ایرانی، ناآگاهی بزرگترها را بهطور اجتنابناپذیری آشکار میکند.
ساخته عباس کیارستمی در سال ۱۹۸۹ در جشنواره فیلم لوکارنو در کشور سوئیس نمایش داده شد و در نهایت جایزه یوزپلنگ نقرهای و همچنین بهترین فیلم از نگاه هیات داوران فدراسیون بینالمللی منتقدان فیلم (فیپرشی) را کسب کرد.
«مارتین اسکورسیزی»، «مارن آده»، «پدرو آلمودوار»، «وس اندرسون»، «ژولیت بینوش»، «لاو دیاز»، «آلیس دیوپ»، «آوا دوورنی»، «لوکا گوادانینو»، «ریوسکی هاماگوچی»، «اتان هاوک»، «کارولین هرفورث»، «نادین لابکی»، «سلین سیاما»، ، «ام نایت شیامالان»، «کارلا سیمون»، «عبدالرحمان سیساکو» و «ویم وندرس» از جمله دیگر چهره هایی هستند که برای انتخاب این فیلم در بخش مرور آثار جشنواره برلین ۲۰۲۳ انتخاب شده است.
«تیلدا سوئینتون» بازیگر بریتانیایی نیز در این بخش فیلم «کیسه برنج» ساخته محمد علی طالبی را برگزیده است. داستان این فیلم که محصول سال ۱۹۹۶ میلادی است درباره یک کودک خردسال و همسایه سالخورده اش است که برای خرید یک کیسه برنج در کلان شهر شلوغ تهران با انبوهی از موانع روبرو می شوند.
هفتاد و سومین جشنواره فیلم برلین از تاریخ ۱۶ تا ۲۶ فوریه (۲۷ بهمن تا ۷ اسفند) در کشور آلمان برگزار میشود و امسال «کریستین استوارت» ریاست هیات داوران بخش اصلی را بر عهده دارد و «استیون اسپیلبرگ» هم جایزه خرس طلای افتخاری دریافت خواهد کرد.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.