ماهرخ عباسپور: سیدصابر امامی، تهیهکننده فیلم سینمایی «کاپیتان» با حضور در بنیاد سینمایی فارابی و پیش از اکران اثرش گفت: «بنیاد سینمایی فارابی امسال با ۹ فیلم در جشنواره فیلم فجر حضور داشته و به نظر میرسد تلاش کرده تا مضامین مختلف اجتماعی را در سینما عرضه کند. فیلم سینمایی «کاپیتان» تجربه خوبی برای تیم […]
ماهرخ عباسپور: سیدصابر امامی، تهیهکننده فیلم سینمایی «کاپیتان» با حضور در بنیاد سینمایی فارابی و پیش از اکران اثرش گفت: «بنیاد سینمایی فارابی امسال با ۹ فیلم در جشنواره فیلم فجر حضور داشته و به نظر میرسد تلاش کرده تا مضامین مختلف اجتماعی را در سینما عرضه کند. فیلم سینمایی «کاپیتان» تجربه خوبی برای تیم ما بود و امیدواریم اتفاقات خوبی برای فیلم در جشنواره فیلم فجر رخ دهد.»
او درباره پیش تولید فیلم سینمایی «کاپیتان» ادامه داد: «این فیلم پاسداشت مقام پرستار و ادای دینی به کودکان سرطانی است که نگارش فیلمنامه آن نزدیک به شش ماه طول کشید و بعد از دو ماه پیش تولید، طی ۶۴ روز فیلمبرداری را تمام کردیم و با تدوین همزمان فیلم را به چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر رساندیم.»
امامی با اشاره به گریم متفاوت پژمان بازغی در این فیلم، گفت: «از آنجایی که خط اصلی این داستان را کودکان بازیگر پیش میبرند، بهترین مکمل حضور پژمان بازغی و پانتهآ پناهیها بود که نقشهای متفاوتی را نسبت به سایر نقشهای خود ایفا کردند.»
تهیهکننده فیلم سینمایی «کاپیتان» با اشاره به همکاری با بنیاد سینمایی فارابی، گفت: «بنیاد سینمایی فارابی با این نگاه که به مضامین مختلف توجه کند، از فیلم ما حمایت کرد و البته طرحها و فیلمنامه آثار کودکان و نوجوانان همیشه مورد توجه بنیاد سینمایی فارابی قرار گرفته است.»
چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر تا ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ در حال برگزاری است.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.