به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «آشغالهای دوستداشتنی»، فیلم مهم و جنجالی محسن امیریوسفی، توسط پلتفرم فیلمنت در دسترس مخاطبان قرار گرفت.«آشغالهای دوستداشتنی» به نویسندگی، کارگردانی و تهیهکنندگی محسن امیریوسفی، محصول سال ۱۳۹۱ است و در آن ستارگانی همچون شیرین یزدانبخش، شهاب حسینی، هدیه تهرانی، اکبر عبدی، صابر ابر، حبیب رضایی، نگار جواهریان، میر طاهر مظلومی و […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «آشغالهای دوستداشتنی»، فیلم مهم و جنجالی محسن امیریوسفی، توسط پلتفرم فیلمنت در دسترس مخاطبان قرار گرفت.«آشغالهای دوستداشتنی» به نویسندگی، کارگردانی و تهیهکنندگی محسن امیریوسفی، محصول سال ۱۳۹۱ است و در آن ستارگانی همچون شیرین یزدانبخش، شهاب حسینی، هدیه تهرانی، اکبر عبدی، صابر ابر، حبیب رضایی، نگار جواهریان، میر طاهر مظلومی و هوشنگ قوانلو هنرنمایی کردهاند.فیلم «آشغالهای دوستداشتنی» داستان گفتوگوی خیالی منیر خانم با چهار قاب عکس است. این عکسها متعلق به همسر و سه پسر اوست که او را به دلایل مختلف ترک کردهاند. منیر خانم از بیم دستگیر شدن، نگرانیهایش را با آنها در میان میگذارد.«آشغالهای دوستداشتنی» که در آن به اتفاقات سال ۸۸ اشاره میشد، نزدیک به ۶ سال توقیف بود. سرانجام این فیلم در اواخر سال ۱۳۹۷ با دریافت پروانه نمایش روی پرده رفت و با وجود اکران نهچندان گسترده، توانست بیش از ۳۰۰ هزار تماشاگر را به سالنهای سینما بکشاند. این فیلم در هفته اول نمایش بیش از یک میلیارد تومان فروش داشت. به نظر میرسد استقبال مخاطبان به دلیل مضمون و نوآوریهایی که در فیلمبرداری و جلوههای ویژه آن استفاده شده بود، نیز است.محسن امیریوسفی در سال ۱۳۹۸ در بیست و یکمین جشن سینمای ایران برندهٔ تندیس بهترین فیلمنامه برای فیلم سینمایی «آشغالهای دوست داشتنی» شد. امیریوسفی سه فیلم بلند سینمایی در کارنامه خود دارد که هر سه فیلم در ساختار و محتوا دارای نوآوری هستند.
۵۷۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.